Danmark -SønderjyskE opruster: U19-træner på fuld tid
2018-05-15 06:41:28
Foto: Getty Images

SønderjyskE opruster: U19-træner på fuld tid

Thomas Skou Jensen er blevet ansat som fuldtidstræner for SønderjyskE's U19-mandskab. Han kommer til klubben fra Næsby Boldklub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SønderjyskE har i det seneste års tid rustet gevaldigt op på talentfronten, og det betød, at klubben for nylig blev tildelt en A-licens, hvilket blandt andet betyder, at klubbens bedste unge hold spiller i de bedste rækker.

Og oprustningen fortsætter i Haderslev, hvor man nu har hyret en U19-træner på fuld tid. Valget er faldet på Thomas Skou Jensen, der tidligere har været i Næsby Boldklub.

- Det er glædeligt, at vi kan opgradere vores talentsetup med endnu en fuldtidsstilling, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse og fortsætter.

- Efter vi tidligere har meldt ud, at vores nuværende U19-træner Karsten Andersen fra sommer bliver A+ og talentansvarlig, gør vi med Thomas endnu et skridt i den rigtige retning. 

- Thomas er en utrolig engageret og faglig dygtig talentudvikler, som igennem de seneste år har haft en stor aktie i Næsbys flotte talentudvikling, siger Hans Jørgen Haysen.

Thomas Skou Jensen tiltræder, når den nye sæson skydes i gang.


Foto: Getty Images

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0