2022-08-03 21:45:07

Sørensen har bejlere: Vil ikke afvise at tage ud

Christian Sørensen afslører, at han har interesse, og at han ikke vil afvise, at han godt kunne finde på at tage videre fra Viborg FF. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Viborg FF vandt onsdag aften med sikre 3-0 i kvalifikationen til Conference League over B36 Tórshavn. 

Efter kampen fangede Viaplay den formstærke Christian Sørensen til en snak om kampen og fremtiden, og her erkendte den dygtige venstreback, at han godt kunne tænke sig at komme ud. 

Kan du nærmest drømme om mere end Viborg, eller skal du et niveau højere op?

- Jeg er meget imponeret over, hvad der foregår i Viborg lige nu, indledte Sørensen til Viaplay efter kampen, men fortsatte så. 

- Jeg synes virkelig, at det er fantastisk den måde, som byen bakker op om klubben, og det er klart, at vi kommer fra noget, der er noget helt andet, og jeg er virkelig glad og også lidt rørt over de ting, som sker her i klubben. 

Sørensen kunne dog alligevel afsløre, at der var noget interesse for ham, som han har svært ved ikke at kigge på. 

- Der er noget interesse udefra, og det er også noget, man skal til at forholde sig til på et tidspunkt. Når det bliver konkret, så er det klart, at det er noget, man skal kigge på. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men som jeg også har sagt tidligere, skal der meget til at få mig væk fra det her, for jeg har virkelig en god rolle, og jeg hygger mig og har det godt her i Viborg.

- Men det er klart, at kommer der noget udefra, som også er spændende, så er det klart, at det er noget, jeg gerne vil kigge på. 

- Jeg lægger ikke skjul på, at jeg godt kunne tænke mig at komme ud, det ved Jesper Fredberg (sportsdirektør, red) også godt, men det skal også være det rigtige, for den pakke jeg har i Viborg, den er virkelig god. 

- Men jeg vil ikke afvise, at jeg kunne finde på at tage ud. 

29-årige Sørensen har to år tilbage af sin nuværende kontrakt med Viborg. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0