1. Division -Spillersalg gav femte VFF-overskud i træk
2017-11-01 18:50:58
Foto: Getty Images

Spillersalg gav femte VFF-overskud i træk

Salget af Kristoffer Pallesen til AaB og videresalget af Lukas Lerager fra Zulte Waregem til Bordeaux har betydet, at Viborg FF for femte år i træk har præsenteret et overskud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Viborg FF har ved en ordinær generalforsamling onsdag aften præsenteret et overskud på godt 1,9 millioner kroner for regnskabsåret 2016/2017.

Det er dog ikke de sportslige resultater, der har sørget for det gode resultat. Klubben rykkede som bekendt ud af Superligaen, og det har medført fald i tv- og entreindtægter.

Til gengæld formåede klubben at sælge Kristoffer Pallesen til AaB, mens klubbens tidligere spiller Lukas Lerager blev solgt fra Zulte Waregem til Bordeaux, og det har også skæppet i kassen hos viborgenserne.

- Viborg FF er en sund fodboldforretning, og vi er glade for, at den strategiske plan for økonomien fortsat efterleves fuldt ud, og vi dermed har fået skabt et bedre økonomisk fundament for fremtiden, siger bestyrelsesformand Kim Nielsen til Viborgs hjemmeside.

- Isoleret set er vi tilfredse med resultatet og femte år i træk med plus, men det er selvfølgelig klart, at det bliver overskygget af de sportslige resultater, som har været klart utilfredsstillende, siger Kim Nielsen.

Viborg har ikke lige umiddelbart kurs mod en retur til Superligaen. Efter 15 spillerunder er klubben på sjettepladsen i 1. division med fem point op til tredjepladsen, der i sidste ende kan føre til oprykning.


Foto: Getty Images

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0