2022-06-26 15:01:02

Sporting-boss: En drøm Cristiano stopper her

Sportings sportsdirektør Bruno de Carvalho lægger ikke skjul på, at han ville elske hvis Cristiano Ronaldo vendte retur til barndomsklubben og færdiggjorde karrieren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For knap 20 år siden tog Cristiano Ronaldo turen fra Sporting til Manchester United, i hvad der skulle blive starten på et verdensomspændende gennembrud og en glorværdig karriere.

Her 19 år senere står den nu 37-årige portugisiske verdensstjerne med et år tilbage af sin kontrakt hos netop Manchester United efter at have tilbragt tid i både Real Madrid og Juventus.

Manchester United har selv meldt ud, at man forventer, at Ronaldo er en del af holdet næste sæson, selvom spekulationen om portugiserens fremtid har været tiltagende den seneste tid.

I barndomsklubben Sporting er meldingen klar og håbet stort. I hvert fald hvis man taler med sportsdirektøren Bruno de Carvalho.

- Jeg ville uden tvivl elske, hvis Cristiano sluttede sin karriere herhjemme, sagde de Carvalho ifølge Marca og fortsatte.

- Han repræsenterer meget for os, og det ville være smukt, hvis han kunne slutte karrieren her. Han er en verdensambassadør, og han taler altid godt om os, og hvor glad han er for os.

- Vi gør en stor indsats for at få bestemte spillere tilbage til klubben. Vi gjorde det med Nani [som tilbragte 2014/15-sæsonen hos Sporting], og det vil ske flere gange fremover.

Cristiano Ronaldo spillede blot en enkelt sæson som seniorspiller for Sporting, hvor det i alt blev til 31 kampe med fem mål og seks assists til følge.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0