2021-04-28 07:45:27

Ståle: FCN-talent er ikke landsholdsaktuel

Ståle Solbakken var på plads i Farum, da FC Nordsjælland mødte FC Midtjylland mandag aften. Her så han Andreas Schjelderup an, men Solbakken afviser, at Schjelderup er landsholdsaktuel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da FC Nordsjælland mandag aften tog imod FC Midtjylland, var den norske landstræner, Ståle Solbakken, på plads i Farum.

Her skulle han blandt andet se den kun 16-årige Andreas Schjelderup an, men den tidligere FC København-træner afviser, at Schjelderup allerede nu er klar til A-landsholdet.

Det svarede Solbakken overfor TV2 i Norge, der spurgte ind til, om Schjelderup kunne blive aktuel i Norges kommende træningskampe.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Ståle: FCN-talent er ikke landsholdsaktuel
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Nej, det er meget tvivlsomt. Der er han ikke aktuel nu. Så skal han være virkelig, virkelig god i dag. Vi arbejder sammen i det norske fodboldforbund, og der er nogle aldersbestemte landshold, så for Andreas må det første mål vel være at tage skridtet op til U21-landsholdet, sagde han og fortsatte:

- Men Andreas har haft en fantastisk udvikling. Han spiller på et hold, som har rigtig mange unge, spændende spillere, som spiller meget bekymringsfrit.

Schjelderup kom til FCN fra norske Bodø/Glimt i sommer, og han har spillet 12 kampe, lavet tre mål og stået for tre oplæg.

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce