International -Ståle melder N'Doye tvivlsom til FCM-brag
2019-11-06 17:12:22
Foto: Getty Images

Ståle melder N'Doye tvivlsom til FCM-brag

Dame N'Doye er ikke med mod Dynamo Kiev, og det er heller ikke sikkert, at angriberen bliver klar mod FC Midtjylland. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

34-årige Dame N'Doye er ikke med i FC Københavns kamptrup mod Dynamo Kiev torsdag, da han ikke er kommet sig over sine 74 minutter mod SønderjyskE søndag. 

Ståle Solbakken er afklaret med at skulle undvære stjernen og melder N'Doye tvivlsom til topbraget hos FC Midtjylland søndag. 

- Ved 2-0 mod SønderjyskE tog vi ham ud første gang, vi fik muligheden i håb om, at han ville få en god træningsuge. Det bliver aldrig perfekt, men han havde ingen muligheder for at blive klar til i morgen. Han restituerer ikke hurtigt nok. 

- Han havde ikke spillet i ti uger, da han spillede mod AGF, og der tog det det meste af en uge, inden han var klar igen. Jeg udelukker ikke, at han er klar på søndag, men det er heller ikke nogen selvfølge, siger Solbakken og tilføjer:

- Det må vi arbejde på i de kommende dage. Det er ikke sådan, at vi er kede af det, eller at det kommer som en overraskelse for os, for vi var sikre på, at han ikke kunne spille i morgen.

Solbakken afviser, at han kunne have sparet N'Doye mod SønderjyskE, så han var helt frisk mod Dynamo Kiev eller FC Midtjylland.

- Det handler ikke om at spare ham, for der kan også ske noget til en træning. Det handler om at spille med ham, når han føler sig klar. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men det er hans følelse, der tæller. Jeg kan ikke tvinge ham på banen, hvis ikke han har en god følelse. Og det har han ikke haft siden søndag, siger Solbakken. 

Dame N'Doye har scoret syv gange i ti kampe for FCK i denne sæson. 


Foto: Getty Images

12 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce