2022-11-14 18:42:41

Ståle om Ronaldo-interview: Læser det som en opsigelse

Ifølge den norske landstræner Ståle Solbakken forsøger Cristiano Ronaldo at sige op i Manchester United med sit opsigtsvækkende interview.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Venskab - 1. runde

FT

IRL

1 - 2

NO

Søndag aften landede et opsigtsvækkende interview, hvor Cristiano Ronaldo rettede hård kritik mod Manchester United.

Portugiseren sagde eksempelvis, at klubben havde gennemgået nul procents udvikling siden Sir Alex Fergusons exit i 2013. Desuden fastslog Ronaldo, at han ingen respekt har for holdets cheftræner Erik ten Hag. Læs mere her.

TV 2 Norge har talt med Ståle Solbakken om Ronaldos vilde udtalelser, og ifølge den norske landstræner skal interviewet ses som en form for opsigelse fra portugiseren. 

- Jeg har kun set overskrifterne, men det er nok en form for opsigelse for at komme væk fra Manchester United.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Ståle om Ronaldo-interview: Læser det som en opsigelse
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

- Det er svært at forestille sig, at han kommer til at spille flere kampe for Manchester United. Det er nærmest umuligt, siger Solbakken.

Den tidligere FC København-træner forklarer efterfølgende, at han personligt godt kunne finde på at tage en spiller til nåde efter et sådant interview, men kun under de rette forudsætninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja, hvis han sagde, at han havde været i dårligt humør samt undskyldte over for alle, som han havde såret eller sagt noget dårligt om, siger Ståle Solbakken.

Manchester United har mandag meddelt, at klubben overvejer sin reaktion på Cristiano Ronaldos interview, indtil alle detaljer er kommet frem. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Venskab - 1. runde

FT

IRL

1 - 2

NO

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0