1. Division -Stærke Hobro indhentede ufarlige Helsingør
2020-11-05 19:55:30
Foto: Getty Images

Stærke Hobro indhentede ufarlige Helsingør

Hobro tog en 1-0-sejr over FC Helsingør i 1. division på mål af Mads Hvilsom. De to hold er nu á point i rækken.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

FCH

0 - 1

HOB

30'
0 1
Mads Hvilsom
Mål

3F Superliga-nedrykkerne Hobro skulle torsdag forsøge at rette op på en slem stime af tre nederlag i træk, da man var på besøg hos oprykkerne FC Helsingør i 1. divison.

Helsingør var heller ikke flyvende inden kampen, da man var uden sejr i de tre forudgående runder – det var dog blevet til et point mod Kolding.

Værterne Helsingør startede bedst ud trods fraværet af angriber Jeppe Kjær, mens Hobro havde problemer i sit spil med bolden. 

Mange bolde blev smidt væk, og det gav Helsingør en anelse overtag, hvor Hobro-keeper Adrian Kappenberger så en anelse skidt ud i et par omgange.

Men alligevel var det Hobro, som stod for kampens første store målchance, da man efter 13 minutter faktisk fik to af slagsen.

Mathias Haarup holdt farten og kom til afslutning, men Helsingør-keeper Kevin Stuhr Ellegaard stod godt placeret og reddede. Han måtte dog give en retur, som Edgar Babayan kom først på, men han udnyttede heller ikke sin mulighed.

Siden var det som om, at Hobro smittede Helsingør med sine dårlige berøringer, og der var generelt mange fejl i indledningen.

Men lidt ud af det blå fik Hobro bragt sig foran, da Babayan smækkede et forrygende indlæg ind foran mål. Indlægget var hårdt, og her var Mads Hvilsom i tæt duel med en Helsingør-forsvarer, og herfra sendte han bolden i mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den stilling holdt til pausen, og i anden halvleg blev det en ganske lige omgang uden de helt store muligheder.

Hobro-defensiven stod godt, og det gav store problemer for Helsingør, der fortsatte sin sløje omgang med bolden.

Morten Eskesens nordsjællandske tropper virkede uden de helt store idéer, og det lod til at kræve en særlig individuel indsats for at bryde gennem Hobro-defensiven.

Den kom dog aldrig, og derfor kunne Hobro altså snuppe sejren og sætte en stopper for sin sløje stime. De to hold er nu á point med 16 hver i midten af 1. division.


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

FCH

0 - 1

HOB

30'
0 1
Mads Hvilsom
Mål

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce