Serie A -Stærke Napoli tog et stort skridt mod CL
2017-04-09 22:42:37
Foto: Getty Images

Stærke Napoli tog et stort skridt mod CL

Napoli hentede en overbevisende 3-0-sejr ude mod Lazio og har nu et forspring på syv point til fjerdepladsen i Serie A.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 31. runde

FT

LAZ

0 - 3

NAP

25'
0 1
José Maria Callejon
Mål
51'
0 2
Lorenzo Insigne
Mål
90'
0 3
Lorenzo Insigne
Mål

Søndag aften var der topkamp i Serie A, da Lazio tog imod Napoli. Kampen var en direkte duel om den Champions League-givende tredjeplads, som Napoli sad på før opgøret.

Forud for kampen havde Napoli et forspring på fire point, men hvis Lazio kunne tage sejren ville der kun være et enkelt point mellem de to mandskaber med syv runder igen.

Det var dog Napoli, der startede bedst, og de kom også fortjent foran efter 25 minutter. Marek Hamsik slog bolden til bagerste stolpe, hvor Jose Callejon mødte den og sparkede Napoli foran.

Et par minutter efter åbningsmålet fik Lazio en fin mulighed for at udligne. Felipe Andersson brød igennem og fik afsluttet fra kanten af feltet. Uheldigvis for Lazio-brasilianeren sad afslutningen lige på keeperen.

Få minutter før pausen burde Lorenzo Insigne have bragt Napoli på 2-0. Italieneren modtog bolden i feltet og forsøgte at lægge bolden i det fjerne hjørne. Insigne overplacerede dog afslutningen, der sneg sige lige udenom stolpen. 

Seks minutter inde i anden halvleg kom udeholdet foran med to, og denne gang lykkedes det for Insigne at sætte bolden indenfor stolpen. Allan vippede bolden i dybden til Insigne, der prikkede den forbi Lazio-keeperen, og så var Napoli for alvor på vej mod tre vigtige point. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med tyve minutter igen var Lazio tæt på at få bragt lidt af spændingen tilbage i opgøret. Balde Keita drejede bolden mod det fjerne hjørne, men Reina reddede forsøget. Få minutter senere var de igen tæt på, da Patric pludselig var helt fri ved bagerste stolpe. En Napoli-forsvarer fik dog blokeret forsøget på stregen.

I stedet blev det til 3-0, da Lorenzo Insigne lukkede kampen i overtiden. Piotr Zielinski lagde bolden til rette for ham, og så sparkede italieneren fladt bolden i nettet til 3-0. Det blev også kampens resultat, hvilket betyder, at Napoli nu er syv point foran Lazio.


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 31. runde

FT

LAZ

0 - 3

NAP

25'
0 1
José Maria Callejon
Mål
51'
0 2
Lorenzo Insigne
Mål
90'
0 3
Lorenzo Insigne
Mål

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce