2022-08-06 14:51:59

Stærke SønderjyskE blæste HB Køge omkuld

SønderjyskE hentede sin tredje sejr på stribe i NordicBet Ligaen, da HB Køge blev nedlagt med 3-1 lørdag eftermiddag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SønderjyskE er kommet glimrende fra land i NordicBet Ligaen med to sejre i to kampe, og lørdag eftermiddag kunne holdet snuppe tre på stribe.

Opgaven lød på en hjemmekamp mod HB Køge og Daniel Agger, der omvendt er kommet sløjt fra land med uafgjort mod Hobro og et nederlag til Vendsyssel.

SønderjyskE satte sig tungt på opgøret fra start, og efter seks minutter viste Peter Christiansen skarpheden.

Jose Gallegos pressede HB Køge-forsvarer Lorenzo Gordinho, som ikke fik clearet bolden, men i stedet sendt den over til en helt fri Peter Christiansen, der hamrede SønderjyskE på 1-0.

Sønderjyderne fortsatte ufortrødent presset, og Emil Frederiksen var kort efter tæt på at kunne øge føringen, efter HB Køges defensiv igen var spillet tynde.

Berggreen stemplede ind igen
Der skulle dog gå knap en halv time, før SønderjyskE igen fik netmaskerne til at blafre, og denne gang var det – naturligvis – Emil Berggreen.

Igen så HB Køge-forsvaret uheldigt ud, og denne gang var det Emil Frederiksen, der drev gæk med styrmanden Nemanja Cavnic, som mistede bolden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frederiksen fandt Gallegos, som lagde den af til Berggreen, der sendte kuglen i kassen til 2-0 til hjemmeholdet.

HB Køge havde det ekstremt svært mod et stærkt og tændt SønderjyskE-mandskab, men Joachim Rothmann fik testet Nicolai Flø i målet efter en kontra – det skabte dog ikke problemer for hjemmeholdet.

Emil Frederiksen, Peter Christiansen og Emil Berggreen var i hopla og kunne have øget føringen før pausen, men det forblev 2-0.

SønderjyskE gjorde arbejdet færdigt
HB Køge kom bedre ud til anden halvleg, og efter få minutter noterede Jacob Trenskow sig en fin afslutning i feltet, hvor han tog et træk og lagde den til rette for venstrebenet, men Flø var vågen i målet.

Efter godt en time var der skydetelt i HB Køges felt efter et frispark af Emil Frederiksen, men gæsterne slap med pausen treods tre afslutninger fra SønderjyskE.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HB Køge var bedre i anden halvleg, men det var SønderjyskE, der skabte mest.

Til allersidst kom Emil Frederiksen på tavlen. Mikkel Hyllegaard modtog en dyb bold, og han viftede Gordinho væk og kunne derfra lægge bolden ind på tværs, hvor Emil Frederiksen helt fri med Oskar Snorre sendte kuglen ind til 3-0.

Desværre for SønderjyskE formåede de ikke at holde clean sheet, for i overtiden reducerede Rothmann efter en aflevering på tværs fra Mike Jensen.

Dermed endte det 3-1, og SønderjyskE har dermed hentet tre ud af tre mulige sejre i denne sæson.

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0