2021-05-07 14:05:01

Steinlein ønsker reservehold i divisionerne

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein så gerne, at klubbens reservehold havde mulighed for at spille sig op i divisionerne for at blive udfordret mere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er man på kontrakt hos en Superligaklub uden at være god nok til at spille på førsteholdet, kan man i stedet spille med i Reserveligaen. 

Her møder Superligaklubbernes næstbedste spillere hinanden hver uge på kryds og tværs. 

Reserveligaen blev indført i 2010, men inden da var det muligt for klubbernes reservehold at spille sig op i 2. division. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Steinlein ønsker reservehold i divisionerne
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

En lignende løsning så FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein gerne indført. Skridtet er nemlig lige nu for stort, hvis man som U19-spillere skal op i førsteholdstruppen.

- Hvis Midtjylland kunne have et andethold i 1. division, så ville det være klasse for talentudviklingen og for dansk fodbolds skyld – og selvfølgelig også for FC Midtjyllands skyld. Det ville være win-win for begge. For det betyder så meget, at vi kan matche vores spillere, siger Claus Steinlein til Tipsbladet.dk, der fremhæver Ajax som et eksempel. Den hollandske storklub har nemlig et reservehold i den næstbedste hollandske række.

Han får opbakning fra Christian Larsen, der er talentchef i Brøndby. Til gengæld ser projektleder i Divisionsforeningen, Ole Bjur, det ikke som realistisk lige nu. 

68 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce