2022-06-26 06:30:01

Stopper har ambitioner: Vil være en div-profil

Den nye AB Tårnby-spiller Bjørn Paludan siger til bold.dk, at han går efter at blive en profil i divisionerne på sigt. Han glæder sig til at tørne ud for Tårnby-klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AB Tårnby har fået første forstærkning på plads inden tilværelsen i 3. division, da mandskabet har hentet den store Greve-profil Bjørn Paludan, der tog afsted fra Danmarksserie-klubben efter hele 13 år i klubben. 

Den omskolede midterforsvarer har store ambitioner for fodboldkarrieren, og han siger til bold.dk, at han gerne vil sætte sit aftryk i de danske divisioner.

- Nu har jeg en alder, hvor jeg tænker, at hvis det virkelig skal være, skal man prøve sig selv af på lidt højere niveau. Jeg er blevet 23 år. Min ambition er at blive en profil i divisionerne, og det, håber jeg, kan være for Tårnby. 

- Jeg synes, at det virker som et fedt projekt, som de har gang i, og jeg håber også, at det kan løfte mig til at blive en bedre spiller. Jeg bliver nok ikke professionel, men noget deroppe af håber jeg på, siger Bjørn Paludan til bold.dk. 

I den netop overstående sæson af 3. division var der hele fire nedrykkere ud af 12 hold. Der kommer dog en strukturændring, så der kun er tre ud af de 12 mandskaber, der ryger ned i Danmarksserien fra næste sæson. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Stopper har ambitioner: Vil være en div-profil
Foto: Martin Timm Holmstav/Greve

Der venter en vanskelig sæson for AB Tårnby, men 23-årige Paludan har dog en stor tro på, at mandskabet kan gøre god figur.

- Det bliver svært, men målsætningen er, at man bliver oppe. Jeg kommer ikke derud for, at vi skal være et elevatorhold. Vi kommer derud for at overleve i første sæson. Det handler helt klart om det. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det skal nok blive svært, men jeg har også snakket med Tårnby, og de er klar til at opruste, så det er ikke bare snak det hele. Det tror jeg bestemt på, men nu må vi se, når sæsonen går i gang. Det er jo en stærk pulje, siger Bjørn Paludan til bold.dk og tilføjer, at han begynder at træne med AB Tårnby fra midten af juli. 

AB Tårnby skal duellere mod FA 2000, Middelfart, Ishøj, SfB-Oure FA, Holstebro, VSK Aarhus, Næsby, Dalum, IF Lyseng, Young Boys FD og Vanløse i 3. division.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce