2021-11-25 19:31:46

Stor ændring hos Jammerbugt - ny cheftræner

Jammerbugt har torsdag meddelt, at der kommer en stor ændring i staben, hvor nuværende cheftræner Bo Zinck bliver Head of Sport, mens Nabil Trabelsi overtager styringen af førsteholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når Jammerbugt vender tilbage fra juleferie vil der være flere ændringer i staben, da cheftræner Bo Zinck nu har fået nye arbejdsopgaver i klubben. Han skal nemlig være Head of Sport, som er en ny rolle.

Det meddeler Jammerbugt torsdag i en pressemeddelelse.

NordicBet Liga-mandskabet skal i stedet ledes af Nabil Trabelsi, som kommer fra en rolle som assistenttræner for Zinck.

- Bo har gjort et virkelig godt stykke arbejde og er en fantastisk træner. Jeg er derfor meget glad for, at Bo fortsat er en vigtig del af holdet. Det er afgørende for klubben. 

- Vi har brug for Bos viden og kompetencer, og jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i det nye setup, udtaler Nabil Trabelsi.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Stor ændring hos Jammerbugt - ny cheftræner
Foto: Jammerbugt FC

Zinck er dog også tilfreds med, at nu han skal være Head of Sport hos Jammerbugt.

- Vi har haft en løbende dialog om dette, og om at denne rolle kunne være god for mig, idet jeg kender klubben, området og Danmark i det hele taget. At det sker nu, hænger sammen med at der også vil komme noget udskiftning i truppen, så det er et passende tidspunkt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er dog først fra årsskiftet, at ændringen hos Jammerbugt bliver en realitet, og derfor er det fortsat Zinck, som er cheftræner for klubben i de sidste to kampe inden vinterpausen.

42-årige Bo Zinck har været hos Jammerbugt siden 2017, hvor han kom til fra Thisted FC.

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce