2021-09-10 20:58:02

Stor EfB-forløsning efter sæsonens første sejr

Efter otte kampe formåede Esbjerg endelig at få sæsonens første sejr, da de kort før tid sikrede sig en vigtig 2-1-sejr over Hobro i NordicBet Ligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 8. runde

FT

EFB

2 - 1

HOB

2'
0 1
Mikkel M. Pedersen
Mål
49'
1 1
Rudi Pache
Mål
89'
2 1
Seid Korac
Mål

Syv kampe og tre point. Det var status for Esbjerg, inden de fredag aften tog imod Hobro hjemme på Blue Water Arena til NordicBet Liga-opgøret.

Det vestjyske mandskab havde endnu ikke prøvet at vinde et opgør på denne side af sommerferien, og mod Hobro fik Esbjerg da også den værst tænkelig start.

Hjemmeholdet kom nemlig bagud, da Mikkel Pedersen var på pletten for gæsterne efter blot to minutter efter et fremragende mål fra distancen.

Hobro havde nemlig fået et frispark uden for Esbjerg-feltet, og det var guf for Pedersen, der elegant smaskede bolden over muren og ind i netmaskerne til en føring på 1-0.

Sikke en start for gæsterne, som fik de ti medrejsende tilhængere fra Hobro til at juble i Esbjerg.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Stor EfB-forløsning efter sæsonens første sejr
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Det fik dog ikke hjemmeholdet til at forsvinde fra opgøret, da de i stedet indledte jagten på en udligning, og den var tæt på at komme ti minutter senere, da Seid Korac kom flyvende i feltet.

Her steg han til vejrs i feltet efter et hjørnespark og headede bolden mod mål, men desværre for Esbjerg ramte den blot overliggeren til stor ærgrelse for Korac.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stort drama i slutfasen

Hjemmeholdet fra Esbjerg var det bedste mandskab på banen, men de havde store problemer med at få nettet til at blafre, men efter 50 minutter ville Rudi Pache det dog anderledes.

Her skabte højrebacken nemlig den store forløsning, da han stod på det rigtige sted i Hobro-feltet efter et hjørnespark.

Nicklas Strunck sendte et hjørnespark ind i feltet, men den fløj forbi venner og fjender, inden den endte for fødderne af Pache i bagrummet. Og det var måske meget heldigt, da englænderen bankede udligningen i mål til 1-1.

Nu var det i den grad værterne på vestjysken, som havde overhånden, da de nu var på jagt efter endnu et mål, men gæsterne fra Hobro stod godt i bagkæden og afviste Esbjerg gang på gang.

Men to minutter før tid kom den store forløsning så, da Korac endnu en gang viste styrken i luftrummet. Her sendte Malthe Kristensen et godt indlæg ind i feltet, hvor Hobros Adrian Kappenberger røg på noget af en skovtur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hobro-keeperen nåede nemlig ikke ud til indlægget, som Korac i stedet kunne heade ind i det tomme mål, og så var Esbjerg foran med 2-1.

Det var dog tæt på at ende med en ny nedtur for Esbjerg, da Hobro dybt inde i overtiden sendte bolden på stolpen, men hjemmeholdet slap med skrækken fredag aften.

De formåede nemlig at holde stand i slutfasen, og dermed fik Esbjerg sæsonens første sejr i NordicBet Ligaen med 2-1-sejren over Hobro.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 8. runde

FT

EFB

2 - 1

HOB

2'
0 1
Mikkel M. Pedersen
Mål
49'
1 1
Rudi Pache
Mål
89'
2 1
Seid Korac
Mål

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0