2022-07-31 15:55:20

Storspillende ACH-keeper holdt AaB fra fadet i remis

AC Horsens-keeperen Matej Delac fremførte den ene redning efter den anden, da oprykkerne spillede 0-0 med AaB i søndagens Superliga-kamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndag eftermiddag var der dømt top mod bund i 3F Superligaen, da AaB tog imod AC Horsens hjemme på Aalborg Portland Park.

Hjemmeholdet gik ind til opgøret med et rundt nul på pointkontoen, mens oprykkerne fra AC Horsens havde to sejre ud af to mulige i bagagen. 

Kampen startede i et sløvt tempo, og det virkede til, at AC Horsens' lykkedes med at stå lavt og blot vente på muligheden for at slå kontra.

Gæsternes simple opskrift var tæt på at give pote efter 30 minutters spil, hvor angriberen Casper Tengstedt kom frem til en stor mulighed, der dog blev afværget af AaB-keeperen Josip Posavec.

Kort før pausen var Horsens igen tæt på at score, men i sidste sekund fik AaB-forsvaret afvist. 

I den modsatte ende kom AaB frem til sin største mulighed, da angriberen Anosike Ementa lagde et indlæg ind i panden på en fri Allan Sousa, der dog fik et helt forkert træf på sit hovedstød.

Stillingen var således 0-0 ved pausefløjt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I anden halvleg satte AaB sig på spillet og fik gradvist trykket Horsens længere og længere ned i eget felt.

Hjemmeholdet var i to omgange farlige på direkte frispark, men hverken Lucas Andersen eller Allan Sousa kunne udplacere en velspillende Matej Delac i Horsens-målet.

Horsens-defensiven kæmpede heroisk for at holde AaB'erne fra fadet, og det kom for alvor til udtryk efter en times spil, da forsvarsspilleren Magnus Jensen reddede bolden på målstregen efter et flot hovedstød fra Anosike Ementa.

Lars Friis' tropper fortsatte med at presse på, men forsøg efter forsøg blev enten afværget af Matej Delac eller en Horsens-spiller. 

AaB-spillerne blev ved med at kombinere sig frem til chancer, men Matej Delac blev bedre og bedre, som kampen skred frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det 83. minut fremførte han en trippelredning, da nordjyderne satte et mindre skydetelt op foran Horsens-målet, og det virkede generelt som om, at bolden bare ikke ville ind.

Horsens kom sjældent op på AaB's banehalvdel, men det lykkedes kort før tid, hvor Casper Tengstedt forsøgte sig fra distancen, men uden held.

Kampen sluttede uden scoringer, og det betyder, at AaB nu har ét point efter tre kampe i den nye sæson.

AC Horsens er på syv point efter tre kampe i sæsonen.

23 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0