2022-08-15 13:19:45

Storspillende Duelund: Skylder Schöne en frokost

Danske Mikkel Duelund har fået en strålende start på sæsonen. Til bold.dk fortæller han, at han skylder Schöne en frokost for det flotte oplæg. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 3. runde

FT

ALK

1 - 1

NEC

Mikkel Duelund har fået en fantastisk start på den nye sæson i NEC Nijmegen. 

Duelund har også haft en fantastisk pre-season for NEC Nijmegen, hvor han kom på tavlen fire gange. 

Den danske offensivspiller var på spil igen søndag, da han scorede et enkelt mål lagde op til to, da Nijmegen vandt 4-1 over FC Volendam. 

- Det er en vigtig del af mit spil at være med i de afgørende situation, så jeg er glad for mine assists - og så fik jeg en klassebold fra Lasse (Schöne, red.) til målet. Den kommer jeg nok til at give en frokost for. 

- Jeg har følt mig superskarp i pre-season, og jeg er glad for nu at bygge videre på testkampene. Jeg er kommet længere i min egen proces og har bygget på.

- Jeg kunne ikke have fået en bedre opstart med gode præstationer og så fire kasser og oplæg. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Æresdivisionen -Storspillende Duelund: Skylder Schöne en frokost
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg er som spiller og med min selvforståelse den type, der bare skal være med i de afgørende situationer, uanset om jeg spiller 6'er, 8'er, 10'er eller kant. Så det er vigtigt at få scoret og lagt op til mål, fortæller Mikkel Duelund til bold.dk. 

Lasse Schöne leverede i søndags en fantastisk aflevering til Mikkel Duelund, der fra en svær position headede bolden i kassen til 3-1, og det koster altså en frokost. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den gode sæsonstart glæder Mikkel Duelund, for qua skader og sygdom manglede han en del kontinuitet i den seneste Æresdivision-sæson. 

- I sidste sæson var der igen mangel på kontinuitet i at være kampklar for mig. Jeg havde både skader og flere omgange sygdom, der kostede kampe, men i de sidste fem kampe var jeg også afgørende i sidste sæson, og det har jeg taget med i pre-season og med ind i den nye sæson. 

- Nu har jeg ikke været skadet i mange måneder, og det giver en anden kontinuitet i spillet, hvor jeg stoler på min krop igen. Så jeg har fundet mit fodfæste. Jeg føler jeg er mig selv igen.

- Jeg har bevist over for mig selv i en lang periode, at jeg er skarp og har præsteret, som jeg selv er tilfreds med. Jeg føler, at jeg er mig selv igen på banen, men den skal fortsat have fuld gas, for jeg har stadig noget at lægge ovenpå, fortæller danskeren til bold.dk. 

Mikkel Duelunds flotte præstation har også kasten en stor hæder af sig. Danskeren er nemlig på rundens hold i Æresdivisionen hos det store hollandske medie Voetbal International. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 3. runde

FT

ALK

1 - 1

NEC

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce