2021-06-14 09:00:28

Svensk anfører om Eriksen: Dæmper glæden

EM-glæden er dæmpet i den svenske EM-lejr, der har haft en ubehagelig følelse omkring sig efter Christian Eriksens kollaps, fortæller svensk anfører Sebastian Larsson. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sveriges kaptajn Sebastian Larsson startede med at tage ordet på pressemødet søndag, hvor han sendte en hilsen til Christian Eriksen.

- Jeg vil gerne sige et par ord om den forfærdelige episode, der skete lørdag. Da vi landede i Spanien, så fik vi hurtigt de forfærdelige nyheder om Christian Eriksen. Det var selvfølgelig et meget ængsteligt og en ubehagelig følelse, der ramte truppen. 

- Når sådan noget sker, så er der ingen konkurrenter eller andre nationaliteter. Det er en kollega og et medmenneske. Alle vores tanker, kærlighed og styrke går til Christian, hans familie, hans elskede og hele den danske trup. Vi håber selvfølgelig, at Christian kommer sig og han bliver helt rask igen. Kæmp Christian. 

- Vi kommer til at tale meget om det. Der var en stor følelse af ubehag i truppen. Alle ønskede at få nogle positive nyheder og vi spurgte hinanden til, hvad vi vidste. Det var ubehageligt og mærkeligt på samme tid. Så selvfølgelig har vi talt meget om det, siger Sebastian Larsson ifølge Fotbollskanalen.

Han blev efterfølgende spurgt til, om den festlige EM-stemning kunne fortsætte.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Svensk anfører om Eriksen: Dæmper glæden
Foto: Handout/Reuters/Ritzau Scanpix

- Nej, der er ikke rigtig EM-glæde. Der er ting i verden, der viser, at idræt og fodbold ikke er det vigtigste, og det helt bestemt sådan en situation som denne, hvor alle bliver berørte. Det føles ikke rart. 

Sverige indleder deres EM-slutrunde ved at møde Spanien mandag klokken 21. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0