2022-08-26 14:57:42

Sviatchenko håber på Højlund-duel i Europa League

Erik Sviatchenko fortæller til bold.dk, at han faktisk gerne vil møde Rasmus Højlund i Europa League, hvor FC Midtjylland har fået en svær lodtrækning. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 6. runde

FT

RAP

1 - 2

GRA

Nogle svære Europa League-kampe venter FC Midtjylland. 

Der er netop blevet trukket lod til Europa League-gruppespillet, og de forsvarende danske pokalmestre er kommet i gruppe med Lazio, Feyenoord og Sturm Graz. 

Sturm Graz har brandvarme Rasmus Højlund på holdkortet, men flere medier har kunne fortælle, at den danske angriber står foran et skifte til Atalanta. 

Erik Sviatchenko ville da ikke have noget imod at skulle duellere med den formstærke danske angriber. 

- Sturm Graz kender jeg som et godt hold, og så har de selvfølgelig Rasmus Højlund, som har haft en rigtig, rigtig god tid der. 

- Jeg vil egentlig gerne spille imod ham, hvor vi kan få nogle gode dueller, og vi kan vise ham, at vi er sindssygt stærke, men det er virkelig fedt for ham, hvis han får sit skifte, fortæller FCM-kaptajnen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

Europa League -Sviatchenko håber på Højlund-duel i Europa League
Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Trods den svære lodtrækning ser FCM-kaptajnen gode muligheder for succes i Europa League-gruppen. 

- Det er nogle fede hold. Det der slår mig, det er fankulturerne på især Feyenoord og Lazio, der har nogle virkelig intense og fanatiske fans på den gode måde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores muligheder er svære men stadig gode, for vi har erfaring i at spille i Europa, og vi ved, hvor vigtig det er at komme godt fra land. 

- Det er svært at sige, hvad ens muligheder er. Men når man spiller i Europa League, så er det altid svære modstandere, og man kommer ud på nogle arenaer, hvor man ikke har spillet før, og hvor der er enormt stor tryk på.

- Men hvis vi formår at gøre vores ting, og ride på den vind, som jeg tror kommer nu, så kan jeg sagtens se, at vi kan gøre det rigtig, rigtig godt. 

- Men det kræver en enorm indsats det næste stykke tid for at stå bedst muligt, når vi kommer til de kampe, fortæller Sviatchenko til bold.dk. 

Før det går løs i Europa League skal FC Midtjylland tilbage på sporet i Superligaen, hvor de mandag møder Brøndby. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 6. runde

FT

RAP

1 - 2

GRA

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0