2022-05-27 08:24:02

TÆT PÅ: Fra slum til stjerne-tilværelse i Kina

Eddi Gomes nåede blot 13 Superliga-kampe, før han blev solgt til en kinesisk klub for et stort millionbeløb. I denne uges TÆT PÅ-afsnit får du hans utrolige historie fra slum i Portugal til stjerne-tilværelse i Kina.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 32. runde

FT

HBK

4 - 4

HOB

I denne uges TÆT PÅ-afsnit får du den utrolige historie om Eddi Gomes, der gik fra at leve en opvækst i slum til at få en stjerne-tilværelse i Kina.

I sine ungdomsår kan han ikke komme på Herlevs andethold, men få år senere bliver han solgt fra Esbjerg til kinesiske Henan Jianye for et stort millionbeløb.

Afsnittet er sponseret af Alka. I samarbejde med Alka udlodder vi et gavekort til en fodboldtrøje til en værdi af 750 kroner. Deltag i quizzen HER.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -TÆT PÅ: Fra slum til stjerne-tilværelse i Kina
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Jeg havde en hård opvækst i Portugal. Vi var fattige, og der blev solgt stoffer foran vores dør. På vej til skole kunne man se narkomaner, der havde taget en overdosis, fortæller Eddi Gomes i TÆT PÅ.

- Da jeg hørte om interessen fra Kina, var jeg lidt overrasket og tænkte 'Kina, uha, der er virkelig langt', så jeg overvejede, om jeg skulle tage af sted eller blive i Esbjerg, hvor jeg havde haft en rigtig god halvsæson.

Du kan lytte til TÆT PÅ herunder eller finde afsnittet i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 32. runde

FT

HBK

4 - 4

HOB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0