Eerste Divisie -Telstar fyrer CL-glad angriber efter pjækketur
2019-05-07 13:00:01
Foto: Getty Images

Telstar fyrer CL-glad angriber efter pjækketur

Telstar fra den næstbedste hollandske række har sagt farvel til den 25-årige angriber Jordie van der Laan, der pjækkede fra træning for at se Tottenham-Ajax. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Telstar fra den næstbedste hollandske række ophævede mandag med den 25-årige angriber Jordie van der Laan, og det skete ifølge den officielle udmelding efter en gensidig aftale.

Men Van der Laan bekræfter, at han reelt er blevet fyret på grund af en pjækkedag.

For en uge siden meldte Van der Laan sig således syg, men i virkeligheden havde han taget imod en invitation fra en ven om at tage til London for at se Tottenham-Ajax.

- Det var med i mine overvejelser, at vi ikke længere har noget at spille for med Telstar. Ellers var jeg ikke taget til London. 

- Men jeg erkender nu, at det har været en meget akavet situation. Jeg snakkede med Telstar torsdag, og vi besluttede os for at gå hver til sit, siger Van der Laan til Ijmuider Courant ifølge Ajax Life.

Van der Laan optrådte tilfældigvis tre gange på tv-billederne fra tribunerne, men han understreger, at han på grund af en skidt fornemmelse allerede inden kampen havde ringet hjem til Telstar og erkendt sit pjækkeri, så klubben var orienteret på forhånd. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Van der Laan har efter bruddet med Telstar linket til historien på Twitter og spurgt, om han ikke fortjener en billet til returkampen. En hollandsk kendis, der også er Ajax-fan, har derfor inviteret ham til kampen onsdag.

Med til historien hører også, at Van der Laan denne sommer havde kontraktudløb med Telstar efter en sæson, hvor han fik syv kampe uden at score.


Foto: Getty Images

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0