2022-11-18 15:10:50

Thelander havde flere muligheder: Ville hjem til AaB

Rasmus Thelander er rigtig glad for at være tilbage i AaB-trøjen, og han takker Ferencvaros for at vise forståelse over for ønsket om at vende hjem til Danmark. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB har forstærket sig markant i de bagerste geledder, da den nordjyske klub fredag har hentet Rasmus Thelander tilbage på en kontrakt til sommeren 2026. 

Thelander blev ellers solgt til ungarske Ferencvaros i sommer og blev udstyret med en treårig kontrakt. 

Rasmus Thelander siger til AaB's hjemmeside, at der har været flere bejlere til ham, men forsvareren var indstillet på at vende tilbage til AaB.

- Jeg vil gerne takke Ferencvaros for at have udvist forståelse for, at min familie og jeg har haft et stort ønske om at vende hjem til Danmark.

- Det er rigtigt, at der har været flere spændende muligheder, men jeg har ikke været et øjeblik i tvivl om, at jeg ville hjem til AaB, hvis det kunne lade sig gøre, og det er fantastisk, at det allerede nu er faldet på plads, siger Rasmus Thelander.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Thelander havde flere muligheder: Ville hjem til AaB
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

31-årige Thelander fastslår, at han gerne vil ende karrieren i den nordjyske klub, men der venter hårdt arbejde i Superligaen. 

- Jeg er indstillet på og glad for, at det er i AaB, at jeg skal slutte min karriere, og nu venter der i første omgang en masse hårdt arbejde inden et forår med 15 meget vigtige kampe, hvor vi skal jagte hver en sejr og hvert et point, og hvor vi i en Superliga med udelukkende gode hold ikke kan tage noget for givet.

- Vi skal være ydmyge, men samtidig gå til angreb på den øjeblikkelige situation, og jeg har en stor tro på, at vi med den rigtige tilgang kan få vendt tingene til vores fordel, lyder det fra Rasmus Thelander.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB er næstsidst i 3F Superligaen. Thelander nåede kun at spille syv kampe for Ferencvaros.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0