2020-12-18 10:12:27

Thisted binder profileret ex-AaB-talent

2. divisionsklubben Thisted har forlænget kontrakten med Asger Bust i to år, hvilket begejstrer cheftræner Bo Thomsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2016 rykkede Asger Bust fra AaB til Thisted, og den nu 24-årige midtbanespiller har udviklet sig til en stor profil i 2. divisionsklubben.

Derfor er det glædeligt nyt for Thisted, at Bust fredag har forlænget sin kontrakt med to år.

- Asger har en kæmpe betydning qua sin fodboldmæssige og ledermæssige kvaliteter. Han symboliserer alt det, som Thisted FC gerne vil stå for. Hårdtarbejdende, ydmyg og en rigtig vinder, siger Bo Thomsen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Division -Thisted binder profileret ex-AaB-talent
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

- Asger er aldrig tilfreds, og det gennemsyrer alt, hvad han foretager sig. Han vil mere, og som træner er det helt fantastisk at have en type som Asger. Han bidrager fantastisk til det miljø, der er så vigtigt. Vi vil udvikle spillere til højere rækker i ind- og udland, og derfor har man brug for en type som Asger.

- Asger har høstet meget erfaring både i 1. division og 2. division trods sine kun 24 somre, og det er mig en gåde, at vi stadig har ham i folden. Asger har en kæmpe fysik både duelmæssigt, men i lige så høj grad på løbedelen, og sammenholdt med hans spillemæssige kvaliteter, er han en stor profil i 2. division. 

- Asger har sat sin signatur på en  toårig aftale, hvilket også viser, at Asger tror på vores projekt, siger cheftræneren.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0