2022-08-02 12:59:36

Thorup om Trabzonspor: Den hårdeste lodtrækning

FC København trak tirsdag Trabzonspor i Champions League Playoff-lodtrækningen, og det var ifølge cheftræner Jess Thorup den hårdeste lodtrækning.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 4. runde

FT

FCK

4 - 1

BIF

FCK skal kæmpe med de tyrkiske mestre fra Trabzonspor om en plads i dette års Champions League.

Ifølge cheftræner Jess Thorup var det den hårdeste lodtrækning, de kunne få.

- Det var på papiret den hårdeste lodtrækning, vi kunne få, men det er også verdens største klubturnering, vi spiller om at komme ind i, så der vil konkurrencen altid være knivskarp.

- Vi går 100 procent efter at komme i Champions League-gruppespillet, og vi glæder os meget til udfordringen. Vi kan allerede nu sige, at vi får brug for at have København bag os, både til en stor europæisk aften i Parken og til udekampen i Trabzon.

Artiklen fortsætter efter billedet

FC København -Thorup om Trabzonspor: Den hårdeste lodtrækning
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

FCK får også danske modstandere i de to kampe mod Trabzonspor, der både har Jens Stryger Larsen og Andreas Cornelius på holdkortet.

- Vi kender selvfølgelig især til Andreas Cornelius, og det er specielt for både ham og os, at vi nu igen skal op mod hinanden igen. Men det ser vi frem til, og nu begynder vi at arbejde mere detaljeret med analysen af dem, og så glæder vi os til kampene, lyder det fra Jess Thorup til FCK's hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FCK lægger ud på hjemmebane den 16. eller 17. august, mens returopgøret i Tyrkiet skal spilles den 23. eller 24, august. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 4. runde

FT

FCK

4 - 1

BIF

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0