1. Division -Thrane om kort engelsk kontrakt: Var desperat
2020-05-14 09:38:01
Foto: Getty Images

Thrane om kort engelsk kontrakt: Var desperat

I 2018 skrev den nuværende Nykøbing FC-spiller Mathias Thrane under på en kort aftale med et hold fra den femtebedste engelske række, men siden blev samarbejdet afblæst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mathias Thrane fik i sommeren 2018 ikke sin kontrakt forlænget i OB, og så måtte den tidligere AaB'er på jagt efter en ny klub.

Efter en længere omvej med et 'nej tak' til et tilbud i dansk fodbold og en fejlslagen prøvetræning i skotske Dundee United havnede Thrane pludseligt i en desperat situation, der førte ham til London-klubben Ebbsfleet United i den femtebedste engelske række.

- Da min kontrakt med OB udløb, havde jeg nok lidt andre planer, end at jeg skulle spille i den fembedste række i England. Men jeg var som sagt desperat i den her situation, og jeg tænkte bare, ’ved du hvad, jeg tager den oplevelse med', lyder det fra Thrane til TV 2 Sporten.

Opholdet i Ebbsfleet United blev dog ikke længere end en uges tid, da parterne ophævede en kort aftale, som var nødvendig for, at Thrane kunne spille en kamp for at vise sig frem.

Det betød siden, at midtbanespilleren måtte undvære kampe i resten af 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I februar 2019 skiftede han til 1. divisionsklubben Nykøbing FC, hvor han fortsat er.

Han har spillet 27 kampe og scoret et mål for klubben.


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0