2022-01-04 11:49:46

Tidl. FCK-talent skifter til KFC Uerdingen

Danske Jonathan Canto skal ud på et udenlandsk eventyr, da den det tidligere FC København-talent nu skifter fra HIK til tyske KFC Uerdingen i Regionalligaen frem til sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

21-årige Jonathan Canto har tirsdag sagt farvel og tak til HIK, da midtbanespilleren er taget ud på et tysk eventyr, hvor han frem til sommer skal tørne ud for KFC Uerdingen.

Den tyske klub frister en tilværelse i Regionalliga West, og Canto kommer til Uerdingen for at styrke holdet, fortæller formand Damien Raths til klubbens hjemmeside.

- Jonathan præsenterede sig for os for et par måneder siden og gjorde et godt indtryk. Vi er glade for, at han kommer til at styrke vores hold.

Den nu tidligere HIK-spiller glæder sig også til opholdet, hvor han gerne vil bidrage med sine kvaliteter.

Artiklen fortsætter efter billedet

Regionalliga -Tidl. FCK-talent skifter til KFC Uerdingen
Foto: KFC Uerdingen

- Jeg er meget glad for at kunne vise mig frem hos KFC. Jeg vil gerne hjælpe holdet så hurtigt som muligt, så vi kan komme frem i den tætte nedrykningskamp, udtaler Jonathan Canto.

Den 21-årige Jonahan Canto har fået sin fodboldopdragelse hos FC København, hvor han siden da har repræsenteret HB Køge, Roskilde KFUM og HIK.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I KFC Uerdingen kommer han til at arbejde sammen med Michael Jørgensen og Stefan Schmidt, som er ansat som henholdsvis assistent- og mentaltræner.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0