2022-03-13 14:15:02

Tidl. PSG-spiller får amputeret ben efter skader

Bruno Rodriguez, som tidligere har spillet for PSG, Monaco og Bradford, har fået amputeret sit ben, da han har været hårdt ramt af smerter siden karrierestoppet i 2005.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilbage i 2005 stoppede Bruno Rodriguez sin aktive fodboldkarriere, da han havde været hårdt ramt af skader, men siden karrierestoppet har han fortsat været påvirket af smerter.

Den tidligere PSG-spiller har nemlig levet med kroniske smerter lige siden, og det har han nu taget konsekvensen af.

Rodriguez har nemlig valgt at få amputeret sit ben, melder den franske spillerforening.

- Vi overfører styrke og mod til Bruno Rodriguez, der som følge af sin fodboldkarriere måtte tage det valg at få amputeret et ben på grund af kroniske smerter.

Den tidligere angriber spillede for PSG i to sæsoner fra 1998 til 2000, og den franske storklub er også kommet med en melding på den triste nyhed.

- Paris Saint-Germain sender et budskab om støtte til sin tidligere angriber Bruno Rodriguez, hans familie og hans kære i denne svære tid. Klubben bringer jer al sin styrke og håber at kunne byde jer velkommen så hurtigt som muligt i Parc des Princes, skriver PSG på Twitter.

49-årige Bruno Rodriguez nåede også forbi klubber Monaco, Bradford og Rayo Vallecano, inden han i 2005 sluttede af hos Clermont FA.

Artiklen fortsætter efter annoncen

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0