1. Division -Tidlig kasse var nok for ikke-imponerende EfB
2020-09-16 20:25:15
Foto: Getty Images

Tidlig kasse var nok for ikke-imponerende EfB

Esbjerg imponerede ikke, da man onsdag vandt 1-0 efter et mål i kampens første minut mod HB Køge. Esbjerg har nu seks af seks mulige point.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 2. runde

FT

EFB

1 - 0

HBK

2'
1 0
Yuri Yakovenko
Mål

Det var to tidligere Superliga-mandskaber, som onsdag tørnede sammen på Blue Water Arena, hvor Esbjerg tog imod HB Køge.

Den nye Esbjerg-træner Olafur Kristjansson fik en 2-0-sejr over Skive i sin debut, mens HB Køge også kom til kampen med en sejr i ryggen ved at have slået Hvidovre med 2-1.

Kampen fik en eksplosiv indledning for i det første minut, blev Yuri Yakovenko sendt i dybden. Han tog et træk uden om HB Køges nye målmand Oskar Snorre, der nedlagde Esbjerg-angriberen, og så var der pludseligt straffespark.

Yakovenko tog sig selv af sparket, men Snorre blev i første omgang den store i den duel, da han pillede Yakovenkos spark med en flot redning. Uheldigt for Snorre røg returen dog ud til Yakovenko, som sendte bolden i mål til 1-0 efter et minut.

Helt så eksplosivt fortsatte det dog ikke, men efter 19 minutter fik HB Køge en fin mulighed ved Magnus Häuser. En bold faldt ned foran ham i feltet, men han sendte sit forsøg noget over, selv om han var i en god position.

Kort efter måtte Snorre igen hive en pæn redning frem på et Yakovenko-forsøg, da Esbjerg-angriberen testede HB Køge-målmanden tæt under mål.

Efter 24 minutter testede Martin Koch Helsted Esbjerg-målmand Jeppe Højbjerg med en god header, men målmanden holdt forsøget ude.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frem mod pausen var det HB Køge, som var mest på bolden, men det skulle ikke blive farligt for Esbjerg, der altså kunne gå til pause ved 1-0.

HB Køge kom godt ud i anden halvleg, hvor særligt Adedeji var livlig og skabte problemer for Esbjerg.

Efter en times spil fandt Adedeji Mathias Høst i en god position, men han sparkede med venstrebenet til på Højbjerg.

Esbjerg var ikke synderligt dominerende, som man ellers havde ventet.

Efter 66 minutter kom Martin Koch Helsted til en gigantisk mulighed efter en tilfældighed i Esbjerg-feltet, men den normalt dødsensfarlige angriber sendte sit forsøg noget forbi kassen.

HB Køge fortsatte med at være på bolden, men Superliga-nedrykkerne holdt gæsterne fra de helt farlige muligheder, mens man lurede på kontraer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sådan en mulighed fik man i det 82. minut, men Patrick Egelund fejlede afleveringen til en dybdeløbende Jakob Ankersen.

Esbjerg formåede at holde stand hele vejen, og derfor har man nu seks af seks mulige point.

Kolding er noteret for to af to nederlag.


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 2. runde

FT

EFB

1 - 0

HBK

2'
1 0
Yuri Yakovenko
Mål

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0