1. Division -Tidligere AaB- og OB-midt træner i Vendsyssel
2020-09-30 13:30:02
Foto: Fotograf Jonas Bonde

Tidligere AaB- og OB-midt træner i Vendsyssel

Mathias Thrane træner for tiden med i Vendsyssel, hvor han afventer, om klubben kan finde penge til en aftale. Den tidligere AaB- og OB-midtbane fortæller om god dialog med trænerteamet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere AaB-, OB- og Nykøbing FC-midtbanespiller Mathias Thrane træner med i Vendsyssel FF, hvor han håber at spille sig til en kontrakt efter sit kontraktudløb med Nykøbing FC i august.

Den 27-årige midtbanespiller trænede med fra midten af sidste uge, og i fredags fik han at vide, at han havde gjort et godt indtryk på trænerteamet anført af cheftræner Lasse Steensgaard.

Ifølge Thrane skal Vendsyssel dog først have prioriteret pengene i forhold til truppens sammensætning, før det kan blive til en aftale, men midtbanen venter spændt og håbefuldt, siger han til bold.dk.

- Jeg har trænet med i Vendsyssel i en uges tid. I fredags fik jeg at vide, at trænerteamet gerne vil beholde mig, men at truppen umiddelbart har mere brug for en angriber og en kantspiller end centrale midtbanespillere, siger han og slår fast, at en aftale ikke er helt af bordet endnu:

- Den nye ejerkreds er lidt i tvivl med, hvad de har at gøre med i budgettet, så det er der, den står lige nu. Jeg holder alle mine muligheder åbne, men jeg synes helt klart, at Vendsyssel og jeg kunne være et super godt match, og jeg håber, det bliver til noget.

Thrane har ikke været med på træningsbanen i denne uge, fordi han har været syg, men han vender tilbage torsdag efter en negativ coronatest.

- Jeg kan træne med igen torsdag, og jeg går egentlig bare og venter på, at jeg forhåbentligt kan sætte mig til forhandlingsbordet med de nye ejere, for det er selvfølgelig det, jeg håber rigtig meget på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Lige nu må jeg bare acceptere, at der er mere fokus på andre positioner, selv om det er frustrerende, når jeg så gerne vil have det til at lykkes.

- Men jeg træner med og holder mig i gang, for ligemeget hvad der sker i Vendsyssel, skal jeg forhåbentlig et sted hen, og jo bedre form jeg er i, jo bedre er mine chancer.

Mathias Thrane fortæller, at han selv kontaktede Lasse Steensgaard for at få lov at vise sig frem.


Foto: Fotograf Jonas Bonde

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0