2021-11-23 13:20:00

Tidligere divisionsbomber gør comeback i JS

Den tidligere Kolding-profil Rune Nautrup stoppede karrieren i december 2020, men nu gør han comeback for Kolding Boldklub i Jyllandsserien 1.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er 33-årige Rune Nautrups flotte måltotal i Kolding IF.

Den målfarlige spiller valgte dog at lægge støvlerne på hylden i december 2020, men nu vender han tilbage til grønsværen.

Den tidligere divisionsbomber siger til LigaBold.dk, at han gør fodboldcomeback, da han skal tørne ud for Kolding Boldklub i Jyllandsserien 1.

- Jeg ved ikke, om jeg genoptager karrieren, men efter jeg stoppede, så var det vigtigt for mig, at hvis jeg skulle spille fodbold, så skulle det være af lysten, og nu er der gået et års tid, og nu er lysten kommet tilbage.

Artiklen fortsætter efter billedet

Kolding B -Tidligere divisionsbomber gør comeback i JS
Foto: KIF Fodbold

- Jeg bor tæt på Kolding Boldklub, og jeg synes, at det er et hyggeligt sted at komme, og det er et dejligt klubhus og miljø, og der er nogle gode baner og et godt anlæg. Hvis jeg skulle spille lidt fodbold igen, så kunne jeg lige så godt spille i Kolding Boldklub, siger Rune Nautrup til LigaBold.dk.

Nautrup siger, at Kolding Boldklub i længere tid har spurgt ham, om han ikke ville spille for mandskabet, og den målfarlige spiller glæder sig til at hjælpe Jyllandsserie 1-holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at niveauet er ganske udmærket med de hold, som vi skal møde. Jeg kender nogle af dem, der er deroppe, og det er nogle rigtig gode drenge. De kan godt spille fodbold, så det, tror jeg, er ganske udmærket.

Hvad kan du bidrage med?

- Jeg håber bare, at jeg kommer ind i et godt miljø, hvor jeg stille og roligt passer mig ind, og så skal vi træne godt og spille noget fodbold, og jeg regner med at bidrage til sammenholdet, siger Rune Nautrup til LigaBold.dk og tilføjer, at han ser frem til at spille med Martin Hedeager Jensen, der er én af Nautrups gode venner.

I løbet af karrieren har Rune Nautrup ud over Kolding været en del af FC Fyn, Skive IK og Middelfart.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce