2022-01-13 12:15:58

Tidligere FCM-ghaneser tager til Elfsborg

Svenske Elfsborg har torsdag budt velkommen til Michael Baidoo, som er kommet til klubben på en kontrakt, som løber frem til udgangen af 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

RAN

0 - 0

ELF

Elfsborg har torsdag fået forstærket midtbanen, da de har været på rov hos Sandnes Ulf og snuppet Michael Baiboo.

Det melder den svenske klub på deres hjemmeside, som skriver, at Baidoo har været eftertragtet blandt klubber i både Norge og Sverige, men det endte med, at Elfsborg løb med signaturen.

- For mig er det vigtigt at tage de rigtige skridt i min karriere, og det føles som om, at dette er det rigtige skridt at tage. Elfsborgs træner har holdt øje med mig i lang tid, han har en plan for mig, og det betyder meget for mig som spiller og person.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Tidligere FCM-ghaneser tager til Elfsborg
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang. Jeg er her for at skrive mit navn i klubbens historiebog, så jeg vil gøre mit bedste for holdet, udtaler Michael Baidoo.

Den ghanesiske midtbanespiller har en fortid i dansk fodbold, da han tilbage i 2017 tog turen fra Ghana til FC Midtjylland. Han har desuden også repræsenteret FC Fredericia.

22-årige Michael Baidoo nåede blot tre kampe for FC Midtjyllands førstehold, inden han i 2021 forlad klubben til fordel for FK Jerv på en permanent aftale.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

RAN

0 - 0

ELF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0