2021-11-09 15:35:00

Tidligere FCM-talent bliver træner for JS-hold

Jonas Raunsbæk, der både har været en del af FC Midtjylland som spiller og træner, skal fremover danne cheftrænerduo med Kenneth Esters Petersen i Kolding Boldklub. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kolding Boldklub har netop klaret skærene i Jyllandsserien 1, da klubben akkurat undgik at rykke ned i Jyllandsserien 2.

Indtil nu har det været Torben Mølby, der har stået i spidsen for Kolding Boldklub, men det bliver der ændret på nu.

Mølby skal nemlig være sportschef i klubben, mens Kenneth Esters Petersen og Jonas Raunsbæk er ny cheftrænerduo i Jyllandsserie-klubben.

Jonas Raunsbæk har tidligere spillet 150 divisions- og reserveholdskampe for FC Midtjyllands reservehold, og han trænede med førsteholdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Kolding B -Tidligere FCM-talent bliver træner for JS-hold
Foto: Kolding Boldklub

Den nye Kolding-træner forlod FC Midtjylland som 22-årig, men han har også været træner i Herning-klubben for U17- og U19-holdet.

Nu skal han prøve kræfter med at være træner for Kolding Boldklub, og 34-årige Raunsbæk siger til LigaBold.dk, at han glæder sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har spillet ude i Kolding i nogle sæsoner, inden jeg valgte at sige, at det ikke skulle være så seriøst mere. Så tog jeg ud til Bramdrupdam for at spille lidt, men så tilbød Kolding mig at komme tilbage som træner.

- Jeg har nogle års erfaring som træner, og det er godt nok nogle år tilbage fra FC Midtjylland på deres U17- og U19-hold. Nu er jeg snart så gammel, så jeg ikke kan være med mere, så nu vil jeg prøve kræfter med at træne igen, siger Jonas Raunsbæk til LigaBold.dk.

Raunsbæk mener, at han har en god ballast.

- Jeg synes selv, at jeg har en god taktisk og fodboldmæssig forståelse for, hvordan jeg gerne vil spille fodbold. Jeg tror, at jeg kan være med til at fastholde det gode sammenhold, der er i Kolding. Det er bare fedt, og det er noget, som jeg gerne vil værne om.

Den nye Kolding-træner mener, at han kan tage en del med fra sin spillerkarriere ind i trænerfaget.

- Jeg tænker, at jeg kan bruge dele af det, men det er ved at være ti år siden, at jeg senest var træner, så jeg kan tage noget den erfaring med i forhold til at anskue spillet. Jeg har nok fået nogle værktøjer med i værktøjskassen, som jeg kan benytte mig af, som man måske ikke får, hvis man ikke træner syv-otte gange om ugen i et professionelt setup. Jeg håber, at jeg kan tage nogle af de ting med mig, siger Jonas Raunsbæk til LigaBold.dk, der har lavet en etårig aftale med klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kolding Boldklub endte på femtepladsen med 18 point efter 14 kampe, og det var nok til at blive i Jyllandsserien 1.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce