2021-10-06 12:20:00

Tidligere Heerenveen-talent valgte serieklub

Emil Rask Colding, der blandt andet har været en del af Heerenveen og AaB, spiller nu for Danmarksserie-mandskabet Vejgaard Boldspilklub, og han nyder tilværelsen i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Emil Rask Colding er kun 21 år, men den unge offensivspiller har allerede prøvet en del som fodboldspiller.

Som ung var han en del af hollandske Heerenveen, og efterfølgende tog han til AaB.

Emil Rask Colding har dog valgt at trappe lidt ned. Han siger til LigaBold.dk, at han tørner ud for Vejgaard Boldspilklub, der huserer i Danmarksserien.

- Jeg er blevet lidt afklaret med, at jeg ikke bliver professionel fodboldspiller efter min tid i AaB, hvor der var nogle skader, der gjorde det svært. Så kender jeg en masse drenge ude i Vejgaard, og jeg vidste, at det var nogle fine gutter. 

- Så prøvede jeg at træne derude, og der var meget højt niveau. Jeg vil gerne have, at niveauet stadig er højt, samtidig med at det er hyggeligt, så på den måde kan jeg få lidt af begge verdener, siger Emil Rask Colding til LigaBold.dk.

Offensivspilleren har døjet med en meniskskade, der holdt ham ude i et år fra efteråret 2019, men han siger dog, at flere divisionsklubber har vist interesse for ham. Han valgte dog Vejgaard, da Colding godt kan lide fællesskabet i den nordjyske serieklub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er nogle gode holdkammerater alle sammen, og det er en serieklub, hvor folk bare er megagode til at spille fodbold. Der er en masse folk omkring klubben, der går op i det. De laver en masse ting for, at vi har det godt. Vi er bare venner hele vejen igennem, og det er en helt vild dejlig klub.

Han forsøger at hjælpe de unge spillere på holdet gennem sin erfaring fra højere niveau.

- Jeg er på en måde en af de rutinerede på trods af min alder, og jeg forsøger at guide dem, der er yngre end mig, så godt som jeg kan, så de kan forbedre sig på nogle små punkter, når den enkelte træner måske ikke går ind og siger noget.

Emil Rask Colding har tidligere været en del af elitemiljøer i AaB, Hobro og Heerenveen, og Colding vil gerne prøve kræfter med højere niveau igen, hvis han kommer i topform.

- Jeg har ikke gjort mig så store tanker om det, for lige nu har jeg et arbejde. Jeg døjer stadig lidt med mine knæ, men hvis jeg føler, at jeg kommer op på 100 procent igen, så synes jeg, at det kunne være sjovt at prøve at komme et par rækker højere op, siger Emil Rask Colding til LigaBold.dk.

Emil Rask Colding var i Heerenveen fra sommeren 2016 til 2017, hvorefter han skiftede til AaB.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0