2021-12-04 12:20:00

Tidligere Horsens-talent drømmer stort i USA

19-årige Victor Kubel drager fra Hedensted til Georgia, hvor han har fået et scholarship. Den store drøm er at slå igennem i USA.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det lyder som en lang rejse, men ikke desto mindre tager 19-årige Victor Kubel den tur i starten af det nye år.

Hedensted-profilen og det tidligere AC Horsens-talent har nemlig fået et scholarship i Georgia, og han glæder sig til at prøve kræfter med fodbold i USA.

19-årige Victor Kubel siger til LigaBold.dk, at han drømmer stort.

- Det er drømmen at slå igennem derovre og få en fed oplevelse med en masse fodbold, og at man kan få en uddannelse. Jeg tager primært derover for at spille fodbold for at se, hvad det kan række til, siger Victor Kubel til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Tidligere Horsens-talent drømmer stort i USA
Foto: Palle Herløv

Kubel mener, at han har en del kvaliteter, som han kan gøre brug af i USA. Han er blandt andet duelstærk.

- Jeg er en rolig spiller med bolden. Jeg har et godt overblik, og jeg spiller nede i forsvaret, og så kan jeg godt lide dueller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Scholarshippet varer som udgangspunkt fire år, og midterforsvareren tager det stille og roligt. Han vil dog gerne op på allerhøjeste niveau i USA, hvis chancen byder sig på sigt.

- Hvis muligheden kommer fra MLS, så takker jeg ikke nej, men jeg tror bare, at man skal tage det stille og roligt og tage en dag ad gangen og se, hvad det bliver til, siger Victor Kubel til LigaBold.dk.

Victor Kubel spillede 13 ud af 14 kampe for Hedensted i Danmarksserien dette efterår, men nu skal den 19-årige forsvarer prøve lykken i USA.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0