Landshold -Tilfreds U21-chef: Vi har ikke overskuddet
2019-01-17 06:51:05
Foto: Getty Images

Tilfreds U21-chef: Vi har ikke overskuddet

U21-landstræner Niels Frederiksen var fint tilfreds med Danmarks indsats i onsdagens 1-0-sejr over Mexico, men han erkender samtidig, at spillerne mangler lidt overskud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det danske U21-landshold fik onsdag en god start på det nye år, da Mexicos U23-landshold blev slået med 1-0 i en træningskamp.

Landstræner Niels Frederiksen godkender indsatsen under svære omstændigheder, forklarer han til U21-landsholdets Facebook-side.

- Jeg synes, det var en fin kamp. Der var fin kvalitet i det, vi gjorde. Mexicanerne spillede lidt mere kontrolleret, end vi havde regnet med, og vores spillere har ikke overskuddet - det må vi være ærlige at sige, siger Niels Frederiksen.

- Der er 23 grader varmt, der er tynd luft, og de er lige startet op efter en ferie. Så har man ikke overskuddet til at være så dynamisk, som vi gerne ville have. Men vi forsvarede os godt og fungerede fint som kollektiv i begge halvlege.

Landstræneren benyttede lejligheden til at bytte ti mand ud i pausen for at se alle an.

- Jeg vil gerne se alle markspillere i aktion, og jeg synes, det er for lidt, hvis de kun får fem-ti minutter. Alle har fået 45 minutter, og det er passende at vurdere i forhold til, hvor de står, siger Niels Frederiksen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Newcastle-angriberen Elias Sørensen scorede kampens enlige mål lige efter pausen.


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0