2022-09-23 22:26:25

To Richarlison-pletskud da Brasilien tævede Ghana

Richarlison leverede to mål, da Brasilien fredag aften kørte Ghana over i sikker stil med 3-0. Inaki Williams fik i samme kamp sin debut for Ghana. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brasilien og Ghana tørnede fredag aften sammen i en venskabskamp som optakt forud for VM i Qatar til november, hvor begge landshold deltager. 

Det skulle dog hurtigt vise sig at blive en let dag på kontoret for de stærke brasilianere, der gjorde kort proces allerede i første halvleg. 

Efter ti minutter gjorde Marquinhos det således til 1-0 efter et hjørnespark, som han kom først på med hovedet, hvorefter Richarlison udbyggede føringen efter en halv times spil med et følt skud fra kanten af feltet. 

Fem minutter før pauseteen dukkede Tottenham-angriberen så op igen, da han kom først på et frispark af Neymar, som han pandede i netmaskerne ved forreste stolpe. 

I anden halvleg døde affæren en smule mere ud, men til gengæld kunne Inaki Williams gøre sin entre på det ghanesiske landshold fra anden halvlegs start. 

Spansk-ghaneseren har tidligere fået en kamp for Spanien, men er altså endnu ikke låst, hvorfor han nu kunne skifte til Ghana i stedet. 

Hverken han eller kampen bød dog på yderligere mål, så ved slutfløjt kunne Brasilien glæde dig over endnu en overbevisende sejr. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0