2022-08-02 20:58:22

To sene Kolding-mål gav pokalsejr over Esbjerg

De to 2. divisionshold Esbjerg og Kolding så længe ud til at skulle i forlænget i deres indbyrdes opgør i DBU Pokalen, men to sene mål fra Kolding blev kampafgørende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var lagt i kakkelovnen til en tæt kamp, da nedrykkerne fra Esbjerg skulle møde deres nye lokalrivaler fra Kolding i første runde af pokalturneringen.

Kolding var tæt på efter 20 minutters spil, da en afrettet afslutning fra Sebastian Denius blev taget af stolpen til højre for Esbjerg-keeperen Ramon ten Hove.

Esbjerg pressede udmærket på, men det var ikke fordi vestjyderne vadede i chancer.

Det var dog tæt på at Nicklas Strunck var en helt for Esbjerg, men hans chance blev afværget.

En halv time før tid var det Con Ouzounidis, som måtte afværge et ellers lovende angreb fra Kolding.

Ti minutter før tid viste Kolding tænder, da de for alvor testede gæsterne, hvor Yacine Bourhane måtte redde tæt foran mål.

Men der skulle komme mål, og målet faldt med godt fem minutter igen, og det var værternes Tobias Sommer, der skulle blive helten i situationen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sommer tog turen hele vejen fra bagkæden op på en omstilling, hvor han blev fundet med en god aflevering i feltet af Victor Dahl Olsen.

Et glimrende mål, som satte et voldsomt pres på Esbjerg i den afsluttende fase af kampen.

Det pres gav plads nede bagi, og her kunne Oskar Stentoft lade sig hylde som den store helt i overtiden, da midtbanemanden gik solo mod bagkæden og alene med ten Hove lagde bolden fladt under keeperen.

Dermed stod der 2-0, hvilket også blev kampens slutresultat, og Kolding spillede sig dermed i sidste ende sikkert videre til nsæte runde af pokalturneringen.

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0