2021-11-25 20:42:41

Tottenham led dyrt nederlag i sidste sekund

Tottenham var i undertal i en time og måtte se sig slået på kampens sidste angreb, da Mura med en 2-1-sejr sendte englænderne i knibe i Conference League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det har ikke været en dans på roser for Tottenham i Europa Conference League, hvor London-klubben halter efter franske Rennes og langtfra havde sikret billetten videre inden aftenens udekamp mod slovenske Mura.

Pierre-Emile Højbjerg fik et hvil på bænken, og han kunne se holdkammeraterne komme på glatis efter bare få minutter.

Uret i Maribor var kun ude på 11. omgang, da Tomi Horvat blev sendt af sted i dybden. Da han tog et træk ind i banen, blev en snublende Davinson Sanchez sat skakmat,, så Horvat fik plads til at brage bolden over i det lange hjørne fra feltkanten.

Tottenham havde svært ved at finde spillet i første halvleg, og ondt blev værre efter en god halv time, hvor Ryan Sessegnon ragede den anden advarsel til sig på få minutter.

Dermed måtte 21-årige Sessegnon smutte under bruseren, efter han ellers havde fået chancen i startopstillingen for første gang siden de europæiske kvalifikationskampe i sommer.

De engelske gæster fik foretaget lidt justeringer til anden halvleg, hvor Tottenham trods de ti mand trykkede mere på. Det udløste en fri hovedstødschance til Harry Kane, som dog headede lige på keeperen.

Tottenham-kaptajnen var generelt en fremtrædende skikkelse i Spurs’ jagt på at komme tilbage, og efter 72 minutter havde den engelske landsholdsangriber held med sine aktioner.

Han blev spillet igennem via en flad pasning i feltet  af Lucas Moura og chippede elegant bolden ind over den slovenske keeper.

Da Rennes samtidig var foran mod Vitesse i gruppens anden kamp, kunne Tottenham med et mål mere pludselig spille sig videre.

Højbjerg blev sendt i spil i kampens slutfase, hvor Kane fik endnu en udmærket hovedstødschance i forbindelse med et hjørnespark.

Tottenham så ud til at måtte nøjes med det ene point, men det endte i det rene ingenting til allersidst. Med sekunder tilbage på klokken slog Mura en sidste kontra, og via en afretning af uheldige Sanchez sendte Amadaj Marosa værterne i himlen.

Mura vandt 2-1, og da Rennes samtidig spillede 3-3 med Vitesse, skal Tottenham nu slå Rennes i sidste runde for at være sikret videre deltagelse.

 

22 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0