2022-08-06 17:52:21

Tottenham tævede Saints i Kulusevski-opvisning

Tottenham kom godt fra land i Premier League med en 4-1-sejr hjemme i London mod Southampton efter en flot kamp af Dejan Kulusevski med mål og assist. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tottenham indledte lørdag eftermiddag sæsonen i Premier League med Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen mod gæsterne fra Southampton.

Inden sæsonen er Spurs udråbt som outsider til titlen, men det startede ikke som planlagt for hjemmeholdet, der efter ti minutter indkasserede et 0-1-mål.

James Ward-Prowse blev spillet fri til skud lige på kanten af Spurs-feltet, og selvom det krævede en flugter, endte kuglen ikke overraskende i kassen, da først englænderen satte sin forrygende højrefod på læderet.

Hjemmeholdet fik imidlertid hurtigt styr på tingene igen med en udligning af Ryan Sessegnon, som dukkede på ved bagstolpen og headede udligningen i mål fra et fremragende Dejan Kulusevski-indlæg.

Så var der balance i regnskabet – men kun i ti minutter, for så tog hjemmeholdet føringen.

Heung-Min Son sendte et knivskarpt indlæg ind i hovedet på Eric Dier, som ved forstolpen headede bolden det sidste stykke i mål til 2-1.

Spurs tromlede videre efter pausen

Artiklen fortsætter efter annoncen

I anden halvleg skulle gæsterne jagte det udlignende mål, hvilket de forsøgte at bringe sig i position til med to indskiftninger fra anden halvlegs start.

Og det blev også en Sounthampton-spiller, der skulle få bolden i mål næste gang – uheldigvis for Mohammed Salisu var det bare i eget net.

Saints-forsvareren forsøgte at cleare et Tottenham-indlæg, men endte med at sende den i eget net.

Dermed så det meget svært ud for gæsterne at komme tilbage i kampen, og bare to minutter efter målet til 3-1 blev kampen så også reelt set lukket, da Kulusevski scorede et flot mål til 4-1.

Svenskeren fik en cutback-aflevering inde i Saints-feltet, og kort fra mål kunne han krølle bolden over i det lange hjørne med sin kælne venstrepote.

4-1 og hjemmeholdet pressede bare yderligere på herefter, hvor det flere gange kom tæt på flere mål til værterne.

Det blev dog ved de 4-1 i sidste ende, hvilket værterne kan være svært tilfredse med både point- og spillemæssigt, mens Saints må tilbage til tegnebrættet inden næste runde. 

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0