2022-04-04 17:26:20

Træner-ros til Valentin: Ikke overrasket

Markus Weinzierl er ikke overrasket over, at Mads Valentin spillede godt på venstrekanten imod Wolfsburg søndag, hvor danskeren både lagde op til mål og scorede et selv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mads Valentin og Augsburg vandt søndag en flot hjemmesejr over Jonas Wind og Wolfsburg på hele 3-0 i Bundesligaen, og det skete med danske Valentin i en offensiv hovedrolle.

Danskeren startede også på en venstre kant, som han har gjort flere gange i sæsonen i stedet for den vante venstreback-position, som han ellers også tit figurerer på, og det viste sig effektivt, da Valentin både assisterede og scorede i 3-0-sejren.

Hans cheftræner i Augsburg, Markus Weinzierl, fortalte efter kampen ellers, at man kort forinden danskerens mål i anden halvleg overvejede at tage ham ud.

- Jeg havde faktisk tænkt mig at skifte ham ud kort før målet, men vi besluttede at lade ham spille et par minutter mere, og så skød han bolden op i det øverste hjørne af målet, sagde Weinzierl til pressemødet efter kampen ifølge bullinews.com.

Han forklarede videre, at han dog ikke var overrasket over, at danskeren klarede sig godt i sin lidt mere offensive rolle på kanten.

- Vi ved, at vi har to gode spillere i venstre side i Iago og Mads. Jeg er ikke overrasket over, at venstresiden fungerede så godt med Mads Pedersen i en angribende rolle.

Målet var Valentins andet i sæsonen, som han har spillet 24 Bundesligakampe i.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0