International -Transfertid: Celta Vigo vil have Saints-stopper
2019-01-21 19:54:49
Foto: Southampton

Transfertid: Celta Vigo vil have Saints-stopper

Her finder du dagens udgave af bold.dk's nye rygteoverblik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Transfertid er bold.dk's nye transferrygte-univers.

Intet er endeligt her, men vi vil forsøge at give dig det bedste og mest kvalificerede overblik over januars transferrygter fra medier og journalister, som, vi vurderer, er troværdige.

Celta Vigo vil hente Saints-stopper
La Liga-klubben Celta Vigo vil hente Southamptons forsvarsspiller Wesley Hoedt til klubben. Ifølge Sky Sports er klubberne i dialog om en lejeaftale med en købsklausul. 24-årige Hoedt er røget ud af holdet, siden Ralph Hasenhüttl har overtaget trænertjansen i Saints.

Boateng bekræfter Barca-skifte
Sassuolos angriber Kevin-Prince Boateng bekræfter over for Sky Sports Italia, at han er på vej til FC Barcelona, skriver The Guardian. Sky Sports Italia skrev tidligere mandag, at parterne er tæt på at færdiggøre en lejeaftale.

FCK jagter ung kroat
Ifølge BT er FC København ude efter den kroatiske midtbanespiller Robert Mudrazija, der spiller i NK Osijek. Klubberne skulle være i forhandlinger, men ifølge mediet kræver den kroatiske klub omkring 22 millioner kroner for spilleren.

Hudson-Odoi takker nej til Chelsea
Ifølge Sky Sports vil den unge kantspiller Callum Hudson-Odoi takke nej til Chelseas seneste tilbud om en kontraktforlængelse. Bayern München er ude efter spilleren, der har 18 måneder tilbage af sin aftale med London-klubben.

Atletico Madrid tæt på Morata
Atletico Madrid og Chelsea har ifølge flere engelske og spanske medier været i forhandlinger om Alvaro Morata, og nu skriver Sky Sports, at lejeaftalen er få timer fra at falde på plads. Moratas familie ifølge mediet fløj til Madrid søndag, og angriberen skulle kunne kalde sig Atletico-spiller i løbet af ugen.

BEKRÆFTET: Ashley Cole nærmer sig Derby
Allerede i sidste uge kom nyheden om Ashley Coles skifte til Derby frem, og nu skriver Sky Sports, at en aftale forventes færdiggjort i denne uge. Der er angiveligt tale om en kontrakt, der gælder resten af sæsonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

BEKRÆFTET: Barcelona tæt på Sassuolo-angriber
Sky Sport Italia skriver, at Sassuolo-stjernen Kevin-Prince Boateng er på nippet til at skifte til FC Barcelona. Barcelona er ifølge mediet blevet enige med Sassuolo om en lejeaftale med option på køb af den 31-årige angriber. Købsoptionen skulle være godt 60 millioner kroner. Boateng kom til Sassuolo fra Eintracht Frankfurt i sommer og har scoret fem mål i 15 kampe.

Icardi tæt på forlængelse
Maurco Icardi har ifølge sin agent og kone, Wanda Nara, været interessant for klubber som Barcelona og Real Madrid, men angriberen ser nu ud til at blive i Inter. Wanda Nara siger nu i tv-programmet Tiki Taka, at Icardi '100 procent forlænger i Inter', og at 'hendes telefon er tændt', hvis Inter vil ringe og mødes for at underskrive en ny kontrakt.

Genoa-bomber rykker nærmere AC Milan-skifte
Genoa regner med at nå til enighed med AC Milan senest onsdag om topscorer Krzysztof Piatek, siger sportsdirektør Giorgio Perinetti ifølge Football Italia. De to klubber mødes mandag aften efter deres indbyrdes kamp i Serie A.

Stuttgart-flop kan være på vej væk
Pablo Maffeo kan være på vej væk fra Stuttgart. Sportsdirektør Michael Reschke bekræfter over for Kicker, at der er forespørgsler, men stadig ingen konkrete tilbud. Den 21-årige spanier kom til i sommer, og en lejeaftale ligner ifølge Kicker den mest oplagte løsning.

BEKRÆFTET: Hull tæt på Bournemouth-midtbanespiller
Championship-klubben Hull er ifølge Sky Sports tæt på at lande en lejeaftale med Bournemouths midtbanespiller Marc Pugh. Den 31-årige midtbanemand har blot spillet tre kampe i denne sæson, og nu mangler Hull altså ifølge Sky blot detaljer for at hente ham.

Benfica-talent på blokken i storklubber
Ifølge portugisiske medier - blandt andre Correio da Manha - har Liverpool fået afvist et 516 millioner kroner stort bud på den 19-årige Benfica-angriber Joao Felix, som angiveligt også tiltrækker sig stor interesse fra klubber som Manchester City, Paris Saint-Germain, Barcelona og Monaco.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lyon-angriber ikke interesseret i Watford
I weekenden dukkede der rygter op, om at Watford er interesseret i at hente den 22-årige angriber Maxwell Cornet i Lyon, men ifølge franske L'Equipe er spilleren ikke interesseret i at skifte til en klub som Watford.

Hoffenheim jagter brasiliansk talent
Ifølge det store tyske medie Bild vil Hoffenheim have fingrene i det brasilianske stortalent Lucas Ribeiro, som til daglig tørner ud for EC Vitoria i hjemlandet. Ifølge mediet er Hoffenheim klar med knap 30 millioner kroner.

Hannover-boss er på vippen
Både Kicker og Bild har denne mandag store historier om, at Hannover 96-cheftræner André Breitenreiter er på randen til fyring. Klubben har blot hentet 11 point hidtil i sæsonen og ligger dermed til nedrykning.

Læs søndagens transfertid HER.

Sådan dækker vi transferrygter:
På bold.dk går vi meget op i, at vi ikke fylder vores læsere med røverhistorier, og derfor gør vi os umage, når vi vurderer og beslutter, hvilke transferrygter der skal ende som nyheder på bold.dk.

Vi skriver derfor kun historier, som, ifølge vores vurdering, er de mest troværdige - primært fra de allermest troværdige medier og journalister fra ind- og udland.

Vi vurderer fra gang til gang, hvorvidt historien kan være sand ud fra blandt andet rygtets detaljeringsgrad, og vi vil, i det omfang det er muligt, selv forsøge at få be- eller afkræftet rygtet.


Foto: Southampton

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0