International -Transfertid: Chelsea-kant nær Serie A-ophold
2019-01-30 23:40:37
Foto: Getty Images

Transfertid: Chelsea-kant nær Serie A-ophold

Her finder du dagens udgave af bold.dk's nye rygteoverblik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Transfertid er bold.dk's nye transferrygte-univers.

Intet er endeligt her, men vi vil forsøge at give dig det bedste og mest kvalificerede overblik over januars transferrygter fra medier og journalister, som, vi vurderer, er troværdige.

Lucas Piazon skal udlejes til Chievo
Chelsea-kanten Lucas Piazon ligner at være i overskud i Chelsea, og Sky Sport Italia skriver, at den 25-årige kant nærmer sig en lejeaftale med Serie A-bundproppen Chievo for resten af sæsonen. Ifølge Sky Sport Italia gennemgår Piazon torsdag det obligatoriske lægetjek.

Jacob Rasmussen skifter til Fiorentina til sommer
Den 21-årige danske Empoli-stopper Jacob Rasmussen er tæt på et nyt klubskifte. Italienske Gianluca Di Marzio skriver, at Rasmussen er tæt på enighed med Fiorentina, der vil have den danske stopper til sommer.

Valencia har fået afvist Chicharito-bud
Ifølge Sky Sports har West Ham afvist et bud fra Valencia på omkring 60 millioner kroner på Hammers' mexicanske angriber Javier Chicharito. Den 30-årige angriber har startet inde i syv Premier League-kampe i denne sæson.

Arsenal sender ung kantspiller til Leipzig
Den 18-årige Arsenal-spiller Emile Smith Rowe er på vej til RB Leipzig, hvor han torsdag står foran et lægetjek, der skal bane vej for en lejeaftale for resten af sæsonen. Det skriver Sky Sports.

West Ham vil ikke slippe unge Reece Oxford
Ifølge Sky Sports skal den 20-årige midtstopper Reece Oxford ingen steder. Det engelske medie skriver, at West Ham har afvist et lejetilbud fra hollandske Heerenveen, der ville have engelske Oxford resten af sæsonen.

Randers holder på stopper
Superliga-klubben Randers er ikke umiddelbart indstillet på at slippe forsvarsspilleren Kasper Enghardt i januars transfervindue, siger sportsdirktør Søren Pedersen. Enghardt har kontraktudløb til sommer, og Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at der har været dialog mellem Enghardt og OB. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Qatar-klub vil leje Bony
Swansea-angriberen Wilfried Bony er på vej til Qatar-klubben Al Arabi på en lejeaftale, skriver Sky Sports. Ifølge mediet vil Swansea gerne slippe for at betale ivorianerens høje løn. Den 30-årige angribers kontrakt med Swansea udløber til sommer.

FC Midtjylland forhandler om brasilianer
Ifølge det brasilianske medie Lance forhandler FC Midtjylland med Flamengo om den 18-årige stopper Patrick, som hovedsageligt spiller for klubbens U20-hold. Ifølge mediet vil der være tale om en lejeaftale med købsoption, hvis alt falder på plads.

Svensk bud på Helsingør-stopper
Ifølge bold.dk's oplysninger har den svenske klub Kalmar afgivet et bud på FC Helsingørs Pascal Gregor. Direktør Janus Kyhl vil ikke kommentere oplysningerne men siger, at der er interesse for spilleren. 

Peter Crouch kan ende i Burnley
Championship-klubben Stoke vil gerne købe Burnley-angriberen Sam Vokes, men har ikke pengene. Derfor kan 38-årige Peter Crouch blive en del af handlen, skriver Telegraph-journalist John Percy på Twitter.

Schalke køber City-waliser
Schalke har sikret sig den 18-årige walisiske kantspiller Rabbi Matondo fra Manchester Citys ungdomsafdeling for omkring 100 millioner kroner, skriver Sky Sports.

Galatasaray vil have Mitroglou
Galatasaray, der angiveligt har budt på FC Midtjyllands Paul Onuachu, har snøren ude efter Marseilles 30-årige angriber Kostas Mitroglou, som tyrkerne ønsker at leje frem til sommeren 2020. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kagawa er på vej til Monaco
Ifølge tyske Sky Sports er Borussia Dortmunds japaner Shinji Kagawa på vej til den trængte Ligue 1-klub Monaco. Mediet skriver, at de sidste detaljer mangler at komme på plads, før offensivspilleren rykker til Frankrig på en lejeaftale. 

Arsenal vil have Carrasco
Ifølge Sky Sports taler Arsenal med kinesiske Dalian Yifang om muligheden for at hente offensivspilleren Yannick Carrasco til London. Arsenal var oprindeligt ude efter Ivan Perisic, men Inter vil ikke slippe kroaten. 

Zenit snupper Barrios
Wilmar Barrios er blevet rykket til Roma, men Boca Juniors sportsdirektør Nicolas Burdisso afviser over for TeleRadioStereo, at italienerne har budt på midtbanespilleren. I stedet er Barrios på vej til russiske Zenit, der er ved at sende Leandro Paredes til Paris SG, skriver flere medier. 

BEKRÆFTET: Bayern-angriber til Kina
Ifølge flere tyske medier er Sandro Wagner på vej til at forlade Bayern München til fordel for kinesiske Tianjin Teda. Ifølge Bild kommer angriberen til at koste knap 40 millioner kroner.

Ingen bud på Gueye
Idrissa Gueye er et varmt navn i Paris Saint-Germain, og sågar Manchester City har været meldt interesseret. Der er dog ingen bud på ham endnu, har Everton-manager Marco Silva slået fast ifølge Sky Sports.

Depay vil tilbage på toppen
Memphis Depay fik aldrig succes i Manchester United, men har i de seneste år haft pæn succes i Lyon. Nu vil han tilbage til en af de fem bedste klubber i verden, siger han ifølge det hollandske magasin Helden. Særligt Real Madrid får pæne ord med på vejen.

Læs tirsdagens 'Transfertid' HER.

Sådan dækker vi transferrygter:
På bold.dk går vi meget op i, at vi ikke fylder vores læsere med røverhistorier, og derfor gør vi os umage, når vi vurderer og beslutter, hvilke transferrygter der skal ende som nyheder på bold.dk.

Vi skriver derfor kun historier, som, ifølge vores vurdering, er de mest troværdige - primært fra de allermest troværdige medier og journalister fra ind- og udland.

Vi vurderer fra gang til gang, hvorvidt historien kan være sand ud fra blandt andet rygtets detaljeringsgrad, og vi vil, i det omfang det er muligt, selv forsøge at få be- eller afkræftet rygtet.


Foto: Getty Images

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0