Danmark -Tre nordjyske divisionshold får udsat kampe
2020-11-05 19:27:51
Foto: Monica Høyer

Tre nordjyske divisionshold får udsat kampe

Divisionsforeningen oplyser torsdag, at Vendsyssel, Thisted og Jammerbugt får udsat sine turneringskampe som følge af myndighedernes opfordring torsdag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag aften har de danske myndigheder været ude med en kraftig opfordring til de nordjyske borgere, da man i de seneste dage har udviklet en ny udvikling i corona-situationen i Nordjylland.

Blandt andet opfordres indbyggere i syv nordjyske kommuner til ikke at krydse kommunegrænser, og det får nu betydning for tre divisionsklubber.

Divisionsforeningen oplyser således, at Vendsyssel i 1. division samt Thisted og Jammerbugt i 2. division får udsat sine kommende kampe. 

- Alle tre hold har kampe planlagt den kommende weekend, mens Jammerbugt FC også har en kamp i Sydbank Pokalen midt i næste uge. På baggrund af dagens udmelding udsættes kampene nu til senere på sæsonen, skriver Divisionsforeningen og tilføjer:

- Udsættelsen gælder klubber i de syv nordjyske kommuner Læsø, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted og Vesthimmerland, som myndighederne har lavet øgede restriktioner for.

Restriktionerne varer umiddelbart fire uger, og de tre klubber har samlet ti kampe i den periode. Divisionsforeningen skriver, at man i den kommende uge vil lave planer for afviklingen af de udsatte kampe og man vil finde ud af, hvor lang tid udsættelserne skal gælde.


Foto: Monica Høyer

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce