2021-02-11 12:24:04

Tre profiler ude i lang tid for Newcastle

Newcastle må den kommende tid undvære hele tre spillere, da de blev skadet i weekenden. Det drejer sig blandt andet om Fabian Schär, der har været igennem en knæoperation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trods 3-2-sejren over Southampton i weekenden, var der alligevel grus i Newcastles maskineri. Her blev Javier Manquillo og Callum Wilson begge udskiftet grundet skader, og de to kommer ikke til at være til rådighed de næste seks til otte uger.

Også Fabian Schär kom på skadeslisten mod Southampton, og han har nu været igennem en knæoperationen.

Det fortæller Newcastles manager, Steve Bruce, på torsdagens pressemøde ifølge klubbens Twitter-profil.

- Fabian Schär er blevet opereret i knæet, så han er ude i de kommende otte uger. Javier Manquillo kom galt afsted med sin ankel, så han kan også forvente en lignende pause, og Callum Wilson har fået en baglårsskade, så det er nok også seks til otte uger, udtaler Steve Bruce på torsdagens pressemøde.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Tre profiler ude i lang tid for Newcastle
Foto: Getty Images

Især tabet af Wilson er Bruce træt af. Her er det stadig uvist, hvornår angriberen er tilbage for Newcastle, men det forventes ikke, at Wilson skal igennem en operation.

- Efterspillet af lørdagens kamp, det at miste tre spillere inklusive din angriber i flere uger, er en bitter pille at sluge. Vi håbede, at det ikke var alvorligt, men desværre ser det sådan ud. Vi tror ikke, han har brug for en operation, men det kommer til at tage tid, fortæller Bruce.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Næste gang Newcastle skal i kamp er på mandag, når de skal på besøg hos Chelsea i Premier League.


 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0