2022-07-01 22:46:01

Trist Yussuf P: Skal være 100 procent fit

Yussuf Poulsen er irriteret over at få forlænget sin skadespause, men håber at det er det, der skal til, for at få ham 100 procent fit.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

RBL

0 - 5

LIV

Yussuf Poulsen har haft en svær sæson præget af adskillige muskelskader, og skæbnen ville, at han gik på sommerferie med endnu en i Nations League-nederlaget til Kroatien.

I første omgang lød dommen på seks uger i ro for danskeren, men fredag kom det frem, at Poulsen nu forventes at sidde ude helt til september.

Det irriterer Leipzig-spidsen, som håber, at det i det lange løb kan vendes til en fordel.

- Selvfølgelig er jeg irriteret over de nye udsigter og den ekstra tid udenfor. Efter vores pokalsejr kunne jeg næsten ikke vente med at komme tilbage.

- Jeg kommer forhåbentlig tilbage så hurtigt som muligt og denne gang 100 procent fit. Samtidig vil jeg bruge tiden på at få foretaget et check up for at mindske risikoen for lignende skader i fremtiden, siger Yussuf Poulsen til Leipzigs hjemmeside.

Med prognosen om et comeback til træningsbanen i september, risikerer Poulsen at gå glip af Danmarks to afsluttende Nations League-opgør mod Kroatien og Frankrig.

Bundesliga -Trist Yussuf P: Skal være 100 procent fit
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

RBL

0 - 5

LIV

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce