2022-07-01 22:46:01

Trist Yussuf P: Skal være 100 procent fit

Yussuf Poulsen er irriteret over at få forlænget sin skadespause, men håber at det er det, der skal til, for at få ham 100 procent fit.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Yussuf Poulsen har haft en svær sæson præget af adskillige muskelskader, og skæbnen ville, at han gik på sommerferie med endnu en i Nations League-nederlaget til Kroatien.

I første omgang lød dommen på seks uger i ro for danskeren, men fredag kom det frem, at Poulsen nu forventes at sidde ude helt til september.

Det irriterer Leipzig-spidsen, som håber, at det i det lange løb kan vendes til en fordel.

- Selvfølgelig er jeg irriteret over de nye udsigter og den ekstra tid udenfor. Efter vores pokalsejr kunne jeg næsten ikke vente med at komme tilbage.

- Jeg kommer forhåbentlig tilbage så hurtigt som muligt og denne gang 100 procent fit. Samtidig vil jeg bruge tiden på at få foretaget et check up for at mindske risikoen for lignende skader i fremtiden, siger Yussuf Poulsen til Leipzigs hjemmeside.

Med prognosen om et comeback til træningsbanen i september, risikerer Poulsen at gå glip af Danmarks to afsluttende Nations League-opgør mod Kroatien og Frankrig.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0