2022-06-10 14:22:17

Tullberg jubler i BVB: Det er et kæmpestort job

Mike Tullberg har fået forlænget sin kontrakt med Dortmund frem til 2026, og det er U19-træneren stolt over. Tullberg fortæller nemlig til bold.dk, at han ikke kunne ønske sig et bedre sted at være.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mike Tullberg har haft stor succes com cheftræner for Dortmunds U-19-mandskab i denne sæson, og det er han nu blevet belønnet for.

Den tyske storklub har nemlig valgt at forlænge Tullbergs kontrakt, og det var selv om, at den oprindelige aftale faktisk først udløb i 2024. Men BVB nyder at have danskeren ansat, og derfor løber kontrakten nu frem til 2026.

Og det er en forlængelse, som Tullberg glæder sig over, fortæller han til bold.dk.

- Jeg er selvfølgelig stolt over det. Jeg ved jo, at det ikke er normalt, at man får forlænget sin kontrakt to år før tid som ungdomstræner, men de har længe ville gøre det.

- Det har også været et godt år, og så synes jeg, at det er et vanvittigt godt sted at være for mig. Jeg udvikler mig som menneske og får lov til selv at udvikle en masse ting. Vi har jo haft flere spillere med op på Bundesliga-holdet, så det har været en fornøjelse. 

- Jeg har også fået mere og mere ansvar, så jeg får generelt lov til at lave en masse andre ting end at være U19-træner, og det har også betydet meget for mig.

Tullberg har i sin første hele sæson for U19-mandskabet ført holdet frem til stor succes, da de har imponeret i både Youth League og i de hjemlige turneringer, hvor det blandt andet blev til et tysk mesterskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er kæmpestort i Dortmund

Den danske cheftræner er ad flere omgange blevet spurgt, om han ikke skulle videre i karrieren på jagt efter et seniorjob.

Det har dog ikke været på tegnebrættet for Mike Tullberg, og derfor er han nu også glad for, at han har fået lavet et statement omkring sin fremtid.

- Det har været vigtigt for mig at få fremtiden på plads. Jeg er blevet spurgt mange gange om, hvad jeg skal, men jeg har ikke lyst til at tale om andet end Dortmund.

- Jeg skal ikke bare være seniortræner for at være det, da jeg trives rigtig, rigtig godt i Dortmund, som har en plan for mig. Og det er jo klart, at jeg ikke bliver en dårligere træner ved at være i en klub som Dortmund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tullberg udelukker dog ikke, at han i fremtiden vil påtage sig en rolle som cheftræner på seniorniveau, men det gider han ikke at spekulere over på nuværende tidspunkt.

I stedet følger han det råd, som han giver til sine spillere på U19-mandskabet.

- Jeg prøver at gøre det, som jeg siger til mine spillere, at de skal være i nu'et. Man skal forsøge at gøre hver eneste dag til den bedste, og så er jeg også sikker på, at jeg ender de steder i fremtiden, som jeg nu har fortjent. 

- Men lige nu kunne jeg ikke ønske mig et bedre sted at være. Det er jo et kæmpestort job for mig. Jeg er stolt af at arbejde i Dortmund, så det var ikke svært at skrive under, lyder det fra Mike Tullberg til bold.dk.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0