2021-03-12 14:28:03

U19-ligaen genstarter: DS må stadig vente

DBU har besluttet at genstarte U19-ligaen, da der er tilstrækkeligt med kontrakter for spillere og stab, og man derfor kan undgå forsamlingsloftet. Danmarksserien må vente og afkortes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Corona-restriktionerne rammer fortsat udendørsidrætten hårdt, men nu er der godt nyt for alle spillerne i den danske U19-liga.

DBU har således besluttet at genopstarte U19-ligaen i næste weekend - den 20. marts - hvilket er muligt, fordi forsamlingsloftet ikke gælder spillere og stab på kontrakt.

Dermed slipper U19-ligaen for forsamlingsloftet på 25 personer, og det vækker - trods alt - glæde i DBU.

- Det har fra DBU’s side været vigtigt at få gang i netop U19 ligaen, da man derved får matchet den ældste årgang talenter op mod hinanden, så en hel årgang ikke går tabt på grund af mistet kamperfaring og træning. Derudover spilles der også om en plads i UEFA Youth League, skriver DBU.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -U19-ligaen genstarter: DS må stadig vente
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Så gode nyheder er der ikke for Danmarksserien samt DBU's øvrige U-turneringer, eftersom unionen vurderer, at der ikke er nok spillere på kontrakt i disse rækker.

Derfor kan turneringerne ikke holde sig under det nuværende forsamlingsloft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DBU meddeler samtidig, at man at nødsaget til at godkende en alternativ turneringsafvikling for disse rækker, da det ikke længere er muligt at afvikle resten af sæsonen inden sommerferien.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0