2022-09-30 07:21:50

U21-chef er ikke i tvivl: O'Riley har niveau til PL

U21-landsholdstræneren Jesper Sørensen kan sagtens se den dansk-engelske midtbanespiller Matt O'Riley ende i en Premier League-klub. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Premiership - 9. runde

FT

CEL

2 - 1

MOT

- Det kan jeg sagtens se for mig.

Sådan lyder det fra den danske U21-landstræner Jesper Sørensen, da han i et interview med den skotske avis The Herald bliver spurgt, om han kan se Matt O'Riley havne i en Premier League-klub en dag.

- Han (Matt O'Riley, red.) er virkelig hurtig til at tilpasse sig, så hvorfor ikke? Hvorfor skulle han ikke være i stand til at spille i Premier League, spørger Jesper Sørensen ifølge avisen.

- Kig bare på de skridt, han har taget her på U21-landsholdet og sammen med Celtic. Og ikke mindst dem han tog i de sidste seks måneder hos MK Dons. 

- Han har en ekstremt god mentalitet og har altid lyst til at forbedre sig. Han spørger altid for at blive klogere, og han fokuserer altid meget på den information, vi giver ham, siger U21-landstræneren.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -U21-chef er ikke i tvivl: O'Riley har niveau til PL
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

I sommerens transfervindue kunne Matt O'Riley måske allerede have taget skridtet til Premier League.

I hvert fald var klubber som Leicester, Newcastle og Liverpool ude med følere på midtbanespilleren, der bekræftede interessen over for bold.dk ad flere omgange.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et skifte endte aldrig med at tage form, da midtbanespilleren hele tiden havde fokus på at blive i Celtic, som han kom til i januar.

Tirsdag var Matt O'Riley en del af skuffelsen, da U21-landsholdet missede EM-billetten efter en tabt straffesparkskonkurrence til Kroatien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Premiership - 9. runde

FT

CEL

2 - 1

MOT

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0