2022-11-16 14:24:28

Udlændinge i DK-trøjer tog imod Danmark: En speciel oplevelse

Danmark er landet i Qatar, hvor de blev taget imod en række udlændinge i landsholdstrøjer, og det var en noget speciel oplevelse for Joakim Mæhle og co., da de nok ikke har det store kendskab til landsholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

VM-slutrunden er ikke begyndt endnu, men værtslandet er allerede nu kommet i et endnu dårligere søgelys, efter en lang række videoer på sociale medier har vist Dohas gader fyldt med fans.

Det er i sig selv ikke kontroversielt, men de er blevet kaldt for falske fans, efter ægtheden af fansenes tilhørsforhold står hen i det uvisse.

De såkaldte 'falske fans' var også til at se, da det danske landshold ankom til deres hotel sent tirsdag aften. Her blev spillerne taget imod af folk i landsholdstrøjer, mens man kunne høre dem synge i kor: 'Denmark, Denmark, Denmark!'.

Og det var en noget speciel oplevelse, siger Joakim Mæhle til bold.dk og resten af den fremmødte presse ved Al Sailiya Sports Club lidt uden for Doha, Qatar.

Han har nemlig også selv set de mange videoer på de sociale medier med de forskellige fans.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Udlændinge i DK-trøjer tog imod Danmark: En speciel oplevelse
Foto: Amr Abdallah Dalsh/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg har ikke taget det som nogen nedgørelse på nogen måde. Vi har selvfølgelig set det, snakket og grint lidt af det, og det var da også en speciel velkomst, da vi kom ud til hotellet og kunne se de her udlændinge i Danmark-trøjer.

- De har jo nok ikke det største kendskab til os eller til Danmark. Det vigtigste for os er dog, at vi kan mærke, at de kan lide at have os på besøg, og at vi kan føle os trygge, og det kan vi helt sikkert.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er selvfølgelig specielt, og det er specielt at stå og kigge på, men vores fokus er jo på at spille fodbold, lyder det fra Joakim Mæhle.

Danmark skal først i aktion på tirsdag, hvor de indleder med et opgør mod Tunesien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

40 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0