2021-12-03 12:39:05

Udlejet Sommer: Fed pokallodtrækning

Tobias Sommer ser frem til gensynet med Vejle Boldklub på lørdag. Han ser frem til at måle sig med sine tidligere holdkammerater.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lørdag aften tager Vejle Boldklub imod Kolding IF i Sydbank Pokalen. Det er en kamp, som er særlig speciel for Tobias Sommer, der er udlejet fra netop Vejle til Kolding.

– Det var en fed pokallodtrækning med Vejle og et opgør, som jeg har set frem til, siden vi spillede vores sidste kamp i turneringen. Det er en sjov udfordring for hele holdet og især for mig, siger Tobias Sommer ifølge Vejles hjemmeside.

- Jeg ser frem til at måle mig mod de spillere, som jeg stod overfor for et par måneder siden, og det bliver spændende, om jeg har rykket mig, siger Tobias Sommer.

Kolding IF spiller til dagligt i 2. division efter nedrykning denne sommer, og holdet har haft et skuffende efterår og ligger på en tiende plads i ligaen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Udlejet Sommer: Fed pokallodtrækning
Foto: Vejle Boldklub

- Det har været et svært efterår i 2. division, og skaden sker ret hurtigt i sæsonen. Der gik længe med at acceptere, at det hed 2. division, og man skulle spille som et tophold og skabe kampene, siger Sommer.

- Jeg synes dog, at det har været specielt opløftende i de sidste par kampe, og alle har ligesom accepteret situationen, og derfor er vi også blevet et bedre hold, siger Tobias Sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om 2. divisions-klubben kan drille superliga-klubben i Sybank Pokalen kan ses lørdag klokken 18.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0